Szymoon Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Najpierw opis reklamy: Leci sobie taka reklama, w ktorej to pani jest ubrana w tradycyjny stroj pokojowki (czarno-bialy), wrecz jak z filmow 18+ :). Oczywiscie pani ta jest mloda i piekna, chyba brunetka. Idzie sobie korytarzem z wozeczkiem przed soba(takim pokojowkowym), na wszystkich drzwiach jest "do not disturb", w koncu zauwaza jakies na ktorych nie ma karteczki i wchodzi do tego pokoju. Tam kladzie sie bodajze na lozku(czy tez odpowiedniejszeb yloby tu okreslenie "pada na lozko") i nie wiem co robi, je jakiegos batona czy cos w tym stylu (naprawde nie pamietam :) ). W koncu wychodzi z pokoju i idzie dalej - a z drzwi na innych pokojach osoby bedace wewnatrz tychze pokoji, sciagaja te karteczki z "do not disturb". A teraz o co mi chodzi: :) A wiec chodzi mi o to, gdzie znajde zdjecia tej pani (malo prawdopodobne), badz kobiety o urodzie podobnej do niej (czyli tutaj cos dla forumowiczow, ktorzy maja dobra pamiec do twarzy i potrafia wskazac osoby podobne), chodzi mi tutaj oczywiscie o twarz. Najlepiej jakby bylo zdjecie z profilu. No a naprawde byloby super, gdyby gdzies byla ta reklama dostepna w internecie do sciagniecia - jako filmik, wtedy zadne zdjecia innych kobeit mi nie potrzebne :) Wiem wiem, glupie poszukiwanie, niby bezsensowne, no ale dowiedziec sie, czy ktos przypadkiem mi nie pomoze, nie zaszkodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SentineL Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 ---> http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=43438 <--- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 ---> http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=43438 <---"Watek ten dedykuje poszukiwaczom wszelkich utworkow muzycznych i innych empe3 oraz napisow do filmow. " Chyba przyznasz, ze moje zapytanie jest dosc specyficzne ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 A możesz powiedzieć czego to była reklama i na jakim kanale leciała (polskim czy zagranicznym):?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 To leci na polskiej tv i to jest reklama Prince Polo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Ja tam wole "Grześki" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 Ja tez :wink: albo "Maćki" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 A ze tak nieskromnie spytam.. w jakim celu Tobie zdjecie tej pani? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 A ze tak nieskromnie spytam.. w jakim celu Tobie zdjecie tej pani? ;] Jak ogladalem ta reklame i jak ona sie kladzie na tym lozeczku i jak rozpina te wlosy i odgarnia je to az...................... :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
katarakuta Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 A ze tak nieskromnie spytam.. w jakim celu Tobie zdjecie tej pani? ;] Jak ogladalem ta reklame i jak ona sie kladzie na tym lozeczku i jak rozpina te wlosy i odgarnia je to az...................... :twisted: znajdz se babe a nie bedziesz za paniami z reklam wafelkow latal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 A ze tak nieskromnie spytam.. w jakim celu Tobie zdjecie tej pani? ;] Jak ogladalem ta reklame i jak ona sie kladzie na tym lozeczku i jak rozpina te wlosy i odgarnia je to az...................... :twisted: znajdz se babe a nie bedziesz za paniami z reklam wafelkow latal Udarz w stol a nozyce.... Dla twojej wiadomosci mam kobiete i nie potrzebuje twoich dziecinnych rad... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 A ze tak nieskromnie spytam.. w jakim celu Tobie zdjecie tej pani? ;] Jak ogladalem ta reklame i jak ona sie kladzie na tym lozeczku i jak rozpina te wlosy i odgarnia je to az...................... :twisted: ...aż masz ochotę na wafelek :P :plum: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 A ze tak nieskromnie spytam.. w jakim celu Tobie zdjecie tej pani? ;] Jak ogladalem ta reklame i jak ona sie kladzie na tym lozeczku i jak rozpina te wlosy i odgarnia je to az...................... :twisted: ...aż masz ochotę na wafelek :P :plum: :lol: Ta dokladnie, chodzilo mi o wafelki, bo jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o wafelki :D A zdjecie, czy tam raczej bardziej pozadany film tej reklamy, jest mi potrzebny, bo spodobal mi sie jeden kadr z filmu i chcialem go sobie troche przeanalizowac itp. (a ogladajac raz czy dwa razy reklame, nie wszystko zapamietuje). Ot cala tajemnica :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 A ze tak nieskromnie spytam.. w jakim celu Tobie zdjecie tej pani? ;] Jak ogladalem ta reklame i jak ona sie kladzie na tym lozeczku i jak rozpina te wlosy i odgarnia je to az...................... :twisted: ...aż masz ochotę na wafelek :P :plum: :lol: no wlasnie :) wkoncu ktos cos madrego napisal :D :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: :plum: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Wiem wiem, glupie poszukiwanie, niby bezsensowne, no ale dowiedziec sie, czy ktos przypadkiem mi nie pomoze, nie zaszkodzi.Ktoś tu się zakochał :Plóm: :D. No offence :plum: :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Wiem wiem, glupie poszukiwanie, niby bezsensowne, no ale dowiedziec sie, czy ktos przypadkiem mi nie pomoze, nie zaszkodzi.Ktoś tu się zakochał :Plóm: :D. No offence :plum: :D. Ta, tak naprawde to poszukuje jej numeru telefonu :lol: no ale dobra, ktos sie orientuje czy ta reklame mozna sciagnac na hdd ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 nie jest to ten filmik ale tez z pokojowka :) http://www.martini.pl/_html/nowosci/bar1.php# (ten po prawej) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitbull82 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Wiem wiem, glupie poszukiwanie, niby bezsensowne, no ale dowiedziec sie, czy ktos przypadkiem mi nie pomoze, nie zaszkodzi.Ktoś tu się zakochał :Plóm: :D. No offence :plum: :D. Ta, tak naprawde to poszukuje jej numeru telefonu :lol: no ale dobra, ktos sie orientuje czy ta reklame mozna sciagnac na hdd ? :) Jak ktoś ma kartę telewizyjną albo jakąś aiw to niech poprostu ją nagra :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacieX Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Ja tez :wink: albo "Maćki" :P popieram :-] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoCoTe Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 A ze tak nieskromnie spytam.. w jakim celu Tobie zdjecie tej pani? ;] Jak ogladalem ta reklame i jak ona sie kladzie na tym lozeczku i jak rozpina te wlosy i odgarnia je to az...................... :twisted: ...aż masz ochotę na wafelek :P :plum: :lol: Ta dokladnie, chodzilo mi o wafelki, bo jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o wafelki :D A zdjecie, czy tam raczej bardziej pozadany film tej reklamy, jest mi potrzebny, bo spodobal mi sie jeden kadr z filmu i chcialem go sobie troche przeanalizowac itp. (a ogladajac raz czy dwa razy reklame, nie wszystko zapamietuje). Ot cala tajemnica :) Skoro potrzebny ci tylko ten jeden kadr, do ekhm, "przeanalizowania itp" to po co pisales wczesniej ze moga byc zdjecia lasek o podobnej urodzie? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 A ze tak nieskromnie spytam.. w jakim celu Tobie zdjecie tej pani? ;] Jak ogladalem ta reklame i jak ona sie kladzie na tym lozeczku i jak rozpina te wlosy i odgarnia je to az...................... :twisted: ...aż masz ochotę na wafelek :P :plum: :lol: Ta dokladnie, chodzilo mi o wafelki, bo jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o wafelki :D A zdjecie, czy tam raczej bardziej pozadany film tej reklamy, jest mi potrzebny, bo spodobal mi sie jeden kadr z filmu i chcialem go sobie troche przeanalizowac itp. (a ogladajac raz czy dwa razy reklame, nie wszystko zapamietuje). Ot cala tajemnica :) Skoro potrzebny ci tylko ten jeden kadr, do ekhm, "przeanalizowania itp" to po co pisales wczesniej ze moga byc zdjecia lasek o podobnej urodzie? :twisted: Moze dokladniej. Zanim pani wchodzi do pokoju (jesli dobrze pamietam oczywiscie), to lekko pochyla glowe i chyba sie troszke usmiecha, jest ladne zblizenie, ladne ciecie w odpowiednich miejscach no i po prostu pasuje jej uroda do takiego kadru. Jakby to byla pani z jakims powiedzmy innym nosem, innymi ustami, to juz nie wygladaloby to tak dobrze (w ogole by to nie wygladalo). Dlatego dodalem tez wariant, ze moze byc ktos podobny. Tak czy siak, wystarczy mi specyficzna stop-klatka :) Przeciez nie pisze tutaj bo szukam stron xxx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...