ghost_mode Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 piasałem na forum i pozytywne i negatywne texty o chieftecu 360 dual fan teraz chciałbym wycofać wszystkie negatywne !!! na poprzedniej płycie napięcia miałem niestabilne (vcore i 12v) (3.3 oraz 5v ok) teraz zmieniłem płytę i wszystko stabilniutko nawet przy pełnym obciążeniu czy podniesieniu napięcia proca ... Wcześniej na Asrock kt400 miałem 12.5 a przy obciążeniu do 12.7 V (mierzone dobrym miernikiem-drogim, odczyty z biosu podobne) teraz mam stabilne 11.9 po zmianie na płytę asrock kt 880 !! Więc to nie była wina zasiłki ale mobo !!! - CHIEFTEC'owi zwracam honor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 a mój chieftec wylądował w serwisie i musze jechac jeszcze z 2 tygodnie na codeshicie 300w . Teraz pytanie miał ktoś taki problem ze zasilacz piszczy jak go przewróce "dogóry nogami " to jest cichy nie piszczy a jak jest w normalnej pozycji to piszczy jak traktor... przez to jest w serwisie miał ktoś podobny problem ? Podsumowując moja ocena jest taka + stabilnośc dobrze trzyma napięcia - strasznie sie grzeje -niewiele cichszy od codogena300w -wzrasta temperatura w obudowie -to że ma 2 wentylki nic nie daje tylko pogarsza sie temperatura Zapłacięłm za niego 190zl może jeszcze sie do neigo przekonam Wziałem go z tego względu że wiele osób na forum ma właśnie CHIEFTECA 360-302 i chwala go sobie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 3 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2004 jeszcze jendo pytanko moze głupie ale odpowiedzcie prosze Czemu Chieftec jest taki cięzki ? Jak go wziąłem do ręki i porównuje z codogenem 300w to SZOK!!! przezyłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek P Opublikowano 6 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2004 jeszcze jendo pytanko moze głupie ale odpowiedzcie prosze Czemu Chieftec jest taki cięzki ? Jak go wziąłem do ręki i porównuje z codogenem 300w to SZOK!!! przezyłem Bo zawiera dużo więcej elementów niż codegen, a same te elementy są lepszej jakości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...