Pietia(lania) Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 wiem ze jest to temat na inny dzial ale wydaje mi sie ze tutaj bedzie pasowal , otorz jeszcze pare dni temu normalnie instalowalem sobie Świątynie pierwotnego zła , pozniej musialem sobie to odinstalowac ( brak miejsa itp ) i teraz nie jestem w stanie jej spowrotem zainstalowac ---> pisze mi ze dana aplikacja ( setup.exe) nie jest aplikacja widows 32 ( czy jakos podobnie ) co z tym zrobic kroki jakie podjalem to 1 skan anty wirem 2 proba instalacji w trybie awaryjnym aaa i jakos mi sie wydaje ze to siostra cos spiprzyla instalujac jakis badziew ( inne gry instaluja sie oki ) albo mam jeden pomysl czy to moze byc przez to ze grzebalem w rejestrze i skasowalem to ---> XP has a known problem with deleting avi files what happens is that XP tries to preview the file automatically before doing anything with it. there are 2 known fixes for this problem, I am putting both fixes here 1. Unable to Delete AVI Fix. Open regedit and go to: HKEY_CLASSES_ROOTSystemFileAssociations.avishellexPropertyHandler Delete the value you find there. 2. Avi files (divx) can be trouble in xp. there is a fix to let xp behave much better so it's possible to move or delete large avi files. The obnoxious bug in XP that causes Explorer to read the entire contents of broken AVI files before allowing any access to them is caused by bad behavior of shmedia.dll. To correct this misbehavior in Windows XP, remove the following registry key. HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREClassesCLSID{87D62D94-71B3-4b9a-9489-5FE6850DC73E}InProcServer32 This will prevent Explorer from loading shmedia.dll in response to file property queries on these files. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=50805 format to nie rozwiazanie PS sys to win xp sp1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Komunikat taki wystepuje takze gdy plik wykonywalny zostal uszkodzony. Czesto spotykalem uszkodzone plyty (blad przy nagraniu) z ktorych nic sie nie dawalo instalowac, bo kazda proba odpalanie *.exe konczyla sie takim komunikatem. Skad instalowales na poczatku? Skad instalujesz teraz? Czy jest to to samo zrodlo? Co do bledu przy przenoszeniu/usuwaniu plikow pod WinXP (Plik jest aktualnie uzywany przez inna osobe lub program) - wypatrzylem, ze mozna w/w operacje wykonac Total Commanderem. Chodzi mi glownie o filmy, bo mam to non stop. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Komunikat taki wystepuje takze gdy plik wykonywalny zostal uszkodzony. Czesto spotykalem uszkodzone plyty (blad przy nagraniu) z ktorych nic sie nie dawalo instalowac, bo kazda proba odpalanie *.exe konczyla sie takim komunikatem. Skad instalowales na poczatku? Skad instalujesz teraz? Czy jest to to samo zrodlo? Co do bledu przy przenoszeniu/usuwaniu plikow pod WinXP (Plik jest aktualnie uzywany przez inna osobe lub program) - wypatrzylem, ze mozna w/w operacje wykonac Total Commanderem. Chodzi mi glownie o filmy, bo mam to non stop. instalowalem z tego samego miejsca , czyli z iso , pozniej zeby sprwadzic czy moj wirtual sie nie kaszani nagralem iso na RW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 a sprobuj np. z daeomna zainstalować. Iso zamontuj w cd romie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 mozesz tez wyczyscic rejestr, foldery, save itp z tej gry i dopiero potem instlowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...