BIGuś Opublikowano 26 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2004 jak w temacie obecnie mam tam Durona 700 podkręconego na 800 z kawałkiem ale mam możliwość na wymianę zdopłatą na Durona 1300. Płyte posiadam Abita KT7 jak podałem w temacie, jestem podczas remontu i na pewno nie znajdę instrukcji a w necie tylko bełkot znajduje angielski. Prosze o odpowiedź ponieważ jutro bedę miał ten procesor Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 pojdzie ale nie biez go lepiej odblokowanego durona 1400 albo zablokowanego 1800 (bedzie ~1350MHz) tylko bios A9 i procki 0.13um smigaja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGuś Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 czyli biosa tak czy tak będę musiał zmienić pod tego 1,3? chodzi o to że problem z kasą mam a na tą zamiane z dopłatą akurat mi styknie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGuś Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 znalazłem chyba tego biosa ale jak go mam wgrać żebym niczego nie spsuł? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGuś Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 1. How to upgrade BIOS: a. Boot into MS-DOS or "Safe mode and command prompt" if you are using Windows95/98 b. Run "kt7a9.exe" to extract all files. c. Run "runme.bat" *** Please notice that we suggest you flashing the bios with switches "/py /sn /cd /cp /cc /cks /R" or by "runme.bat". 1. czyli jak startuje z dyskietki startowej, a bios mam mieć na dysku czy na dyskietce? 2. odpalam kt7a9.exe 3. później runme.bat 4. i co dalej? 5. co jeszcze powinieniem wiedzieć żeby to przebiegło prawidłowo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGuś Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 dobra już po krzyku wgrałem tego biosa A9 dzięki :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 jezeli jakos okazyjnie zmieniasz na 1300 to bierz ,ale 1400 to wieksze mozliwosci u mnie zablokowany mnoznik i ustawilem 1050MHz na samym radiatorze na przyszlosc to nie oplaca sie wrzucac wiecej niz 2500MHz na plyte z sdramami bo w grach i tak to nic nie daje (sprawdzalem na 2200MHz) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BIGuś Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 no właśnie koleś popyta o 1.4 napisałem Ci priva jakbyś mógł to odpowiedź :-) Gie-eN-Zet okej nie zwróciłem uwagi sory :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 BIGuś zaprzyjaznij sie z przyciskiem i zacznij edytowac swoje posty w przyszlosci ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...