PoGo Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Ostatnimi czasy zaczely mi sie robic bardzo dziwne zwiechy. np. dzis wstaje o 8.00 i slysze jak cos cicho w kompie pika, nagle przestaje, wlanczam monit a zegar na kompie ma 5.40 i jest totalnie zwieszony. Wczoraj jak slychalem muzy tez. Nagle jebs, koniec muzy... czekam chwile, jakies trzaski z glosnikow...przestalo trzaskac, patrze zwiecha. Jakies dziwne sa te zwiechy nie mialem nigdy czegos takiego. Zeby ze stacji sie wydobywaly niestworzone odglosy albo trzaski z glosnikow. Wiem ze wszyscy mi radza format zrobic ale moze ktos wie co to jest? add. To dziwne pikanie to chyba idzie z HDD idzie. Nie wiem co jest grane. W grze tez taki haki dostaje i pika czasami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Zacznij od sprawdzenia co się przegrzewa :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labe Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 A moze twój komp jest nawiedzony to tez mozliwe :lol: moze masz tam jakies :twisted: :twisted: albo cos gorszego :-) Tak powaznie mozliwe ze hdd ci siada włącz smart i zobacz czy wszystko ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 To byl chyba kabel od zasilania hdd wziolem nim ruszalem i hdd pikal :D zamienilem wtyki i teraz nie ma zadnych zwiech chyba sie kabel rozwalil na zgieciu :/ wszystko teraz jest ok thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...