Trendzik Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 WItam Jaki kabel powinienem kupić abym mógł wgrywać aplikacje JAVA...(nie chodzi mi o USB) i jaki program powinienem mieć ?? Ma ktoś jakieś gry JAVA do tego telefonu ?? albo link do gier i programów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 ja wgrywam IRDA. do wygrywania aplikacji mozesz uzywac PC Suite 5 lub MobiMB Mobile Media Browser. co do gier to szukaj na osle lub innym p2p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 ale ja nie chcem wgrywać IRDą...powiedz jaki kabel powinienem kupić...a najlepiej poproszę o link na allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 ale ja nie chcem wgrywać IRDą...powiedz jaki kabel powinienem kupić...a najlepiej poproszę o link na allegro a dlaczego nie przez Irde ? z kablami zazwyczaj sa wieksze problemy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 irda i kabel kosztuja tyle samo. irda ma ta zalete, ze jak zmienisz telefon to nie musisz zmieniac irdy a kabel i owszem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 a gdzie to kupić ?? jak da się kupić na allegro to daj linka co mam kupić...aha i jak to do kompa podłączyć ?? do USB ?? jaki użyć później program aby to działało...i czy da się wgrać gry JAVA na Nokie 6310i za pomocą IRDY ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 mam w domu 6310i i irde i wgrywam takimi programami jak wyzej wymienilem. co allegro to poszukaj bo jest tego pelno. pewniejsza jest irda odpinana do mobo, bo kilka nokii mialo klopoty z irda an usb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Najpierw sprawdz moze masz na mobo zlacze zeby podlanczyc irde, wyniesie taniej niz na USB, a program np: pcsuite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Normalny kabel Fbus/Mbus do 5110/6110/6210/6310/7110 :] i bedzie smigalo np. tu.... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22886754 lub kabel typu DLR-3P a z programow to Oxygen, MobiMB lub PCSuite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trendzik Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 czyli tym kablem wgram aplikacje java ... tak ?? bo w opisie nic nie pisze na temat JAvy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 wgrasz... tylko soft musisz miec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mafia35 Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Mam taki kabel w domu do sprzedania za 20zl. Jak chcesz to daj znac na GG: 3663998 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...