Xon Napisano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2002 Tak jak pisalem 2 dni temu, znikam. Bylo milo czasem, czasem nie. Nie bede wiecej pisal bo juz pare slow napisalem w watku o Postach na Oslej oraz zamienilem pare slow z niektorymi na chat'ie/irc/icq pozatym moj uptime to 45 godzin z paroma minutami. Czasem pewnie zerkne na forum, cos tam skrobne. Jesli ktos cos chce odemnie to prosze pisac mail'e. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateoosh Napisano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2002 Szkoda że spadasz Xon, spoko z Ciebie był forumowicz, ale to twój wybór. Powodzenia na nowej drodze życia :) (tzn. bez forum tweak'a). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordon_23 Napisano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2002 Szkoda..... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bruce Napisano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2002 shkoda, ze taki mily i wykshtalcony czlowiek nas opooshcza :( mam nadzieje,z e nie wytrzymash i wroocish :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomasir Napisano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2002 Więc bywaj :( szkoda trochę bo byłeś tu jednym z mądrzejszych i jeszcze sięwiele mogłem od ciebie nauczyć. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Memphis Napisano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2002 Do Zobaczyska. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
un_ix Napisano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2002 :arrow: no szkoda, ze znikasz :cry: . wpadnij czasem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arakasi Napisano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2002 Wielka szkoda, bo byles jedna z nielicznych osob potrafiacych pisac wywazone i kulturalne posty :cry: Forum bez watpienia wiele straci bez Ciebie, ale mam nadzieje, ze czasem bedziesz tu jednak zagladal :wink: Pozdroofki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RaF Napisano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2002 ej Xon nie rob jaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kain Napisano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2002 :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukas666 Napisano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2002 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reed Napisano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2002 Ehhh..................... Porzadny fachowiec i moderator nas pozegnal :cry: Szkoda, cenilem Xona wysoko :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Napisano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2002 CU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xon Napisano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 14 Sierpnia 2002 Dzieki za mile slowa. Jakie moje posty sie beda pojawiac ale nie wiem jak czesto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reed Napisano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2002 Dzieki za mile slowa. Jakie moje posty sie beda pojawiac ale nie wiem jak czesto. Staraj sie czesto Xon, naprawde czesto potrafiles pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dru8d Napisano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2002 8O 8O 8O ...szkoda... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pretorian Napisano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2002 kurde a dlaczego znikasz kurcze ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
libero Napisano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2002 Zapomnialem sie pozegnac ! :cry: Szkoda xon ze sobie polazles ! Bedzie mi Ciebie brakowalo ! Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaloryfer Napisano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2002 arghhh.... :evil: :evil: Xon odchodzi <span style="color:red;">[ciach!]</span>a mac !!! zaniedlugo wszystko zacznie sie <span style="color:red;">[ciach!]</span>lic !!! :evil: :evil: Xon...taki wartosciowy czlowiek ktory potrafil pomoc w kazdej dziedzinie. grrr...Lisek potrzbujesz wedlug mnie jakiejs mocnej reki moderatorskiej, ktora bedzie wszystkich pokoleji wywalac stad. Przepraszam za przeklenstwa. Pozdrowienia Xon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
P!otrek 1983 Napisano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2002 See you soon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xan Napisano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2002 Szkoda :( Madry czlowiek z ciebie, wiec wpadaj tu czesto . Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
e!Gr00bY Napisano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2002 Wielka strata dla tego forum. Twoją osobę z netu i nie z netu kojarze nie od dziś więc tym bardziej szkoda. Pozdrawiam i do zobaczenia w necie :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Elektron Napisano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2002 Szkoda.... ale masz swoje powody :( wpadnij czasem zobaczyć co słychać!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
-Nat- Napisano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2002 Szkoda ze odchodzisz Xon :( Nie jestem dlugo na tym forum, ale wiem ze jestes dla wszystkich stad bardzo wartosciowa osoba. Mozna znac powody? Bo chyab jestem slepy i nie widze topicu w ktorym Xon mowil cos na ten temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
un_ix Napisano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2002 :arrow: do -Nat-'a: Xon juz sie wypowiadal na temat odejscia. powodem byla 'niemila atmosfera na forum' :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateoosh Napisano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2002 Gdyby te osoby które tworzą tą niemiłą atmosferę na forum od razu bana dostały był by spokój i Xon by nie odszedł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tom.O Napisano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2002 Można się było od ciebie wiele dowiedzieć - szkoda że odchodzisz :( ps. Zaglądaj tu czasem.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Doctor Napisano 16 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2002 Powodzenia i cze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczor Napisano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2002 BIG JO 4 U BRO :cry: ...And the Tweak never die$... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slayer Napisano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Napisano 17 Sierpnia 2002 BIG JO 4 U BRO :cry: ...And the Tweak never die$... tak jak justget :) www.justget.prv.pl 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach More sharing options...