fuxmen Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 czy ktoś o takim emulatorze słysza? chodzi mi zeby gry które mam na nokię odplaić na kompie i przed wgraniem zobaczyć co one są warte Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 nie slyszalem nigdy o zadnym emulatorze nokii (a tez przydalby mi sie emu do 7650) ale sa wszystkie modele ericssonow i se Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Slyszalem o emulatorze game-boy'a dla Nokii, ale o takim jak pytasz, nie. Dobra mysl, bo czasami wgrywasz giere i lipa... :evil: Przejrzyj te wyniki, moze cos znajdziesz: http://www.google.pl/search?hl=pl&ie=UTF-8...%2Bdownload&lr= Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuxmen Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 ok thx all ale juz nie aktualne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...