Skocz do zawartości
Spookie

Internet Rzeszów

Rekomendowane odpowiedzi

Internet Rzeszów - wasze propozycje

Co sadzicie o tych firmach:

DataNet

Intertele

CompNET

jakie są inne ? co polecacie[ najlpeieej żeby instalka kosztowała do 1000 zł a abonament nie przekraczał 70 zł - dzielenie raczej w moim przypadku nie wchodzi w grae..]

Czekam na propozycje... :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jestem z Rzeszowa i własnie mam problem z firmą www.res.pl która tez swiaczy usługi w tym łącza bez przewodowe, mozesz sie u nich rozejrzeć ale ja nie polecam :) Jak masz telefon podpięty normalnie nie piepsz głupot tylko zakładaj neostrade, j nie moge bo mam tel droga radiową i w ogóle nie mam kabli:). Wczesniej miałem modem na tym tel i wyciągałem góra 1.6 Kb/s:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To też jeszcze zależy gdzie mieszkasz. Na baranówce i nowym miescie masz TVKdami - buli się coś koło 70siana ale przy pelnym pakiecie programów tv. Instalka bardzo tania (jeżeli masz już instalacje tv). Zewn ip daja za friko, pingi nieciekawe (30~200), predkości też (20kB we i 12kB wy).

2: Enformatic - tylko na b4. Bulisz 50siana miesiecznie, masz lacze 96kbps :D hahaha. Za to pingi boskie (gralem u kumpla, 5~10 8O )

Czyli te dwie firmy omijaj :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi