Spookie Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Mam płyte Gigabyte 7n400L I nie mam game poru czy istnieje mozliwosc dokupienia samego game portu czy musze kupic karte muzyczna zeby miec game port - jak mozna kupić to gdzie... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 A co instrukcje do plyty ci gdzies wsaiknelo czy co ? Strona 36 , jak nie umiesz angielskiego to ci moge przetlumaczyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Jezeli nie masz wyprowadzonego portu na obudowe, muszisz miec gniazdo na plycie - kupujesz i podlaczasz odpowiedniego sledzia. SoundBlastery maja porty gier (Live!, Audigy). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 A są jakieś przejściówki do portu gier? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Przejsciowki do czego? Chcialbys podlaczyc pada od Pegasusa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carkon Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Przejściówki np. z portu USB na port gier. To jest przykład. Ale czy istniałyby inne przejściówki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Mam stara kierownice i chciałbym sobie w NFS U pograc na kierownicy... :) a tu brak tego.. instrukcje przeczytałem i napisało zę tam gdzie kupiłem płyte do moge to dokupic.. byłem w sklepie i powiedzieli że ni maja czegos takiego.. :( gdzie to kupie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 www.allegro.pl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...