Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Witam Od dawna używam programiku V-Cool (pewnie o nim słyszeliście) i ostatnio chciałem sobie zerknąć, czy czasami nie ma nowszej wersji ale niestety, adres twórcy tego programu jest juz nieaktualny. Wiecie moze coś na ten temat (jaki link?)? Pozdrawiam Bartek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 :arrow: po pierwsze: ten topic to na soft sie nadaje, a nie na hard po drugie: napisz jaka masz wersje tego softa, bo moze to aktualna :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Najnowszy to VCool 1.7.2 Link do strony domowej: http://vcool.occludo.net Download: http://vcool.occludo.net/VCool_17.zip lub http://mpet.multiservers.com/VCool_17.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Najnowsza wersja to V1.8b7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Najnowsza wersja to V1.8b7 Ja podalem najnowsza oficjalna, nie bete. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Najnowsza wersja to V1.8b7 Ja podalem najnowsza oficjalna, nie bete. widze :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Co to jest V-cool????????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Co to jest V-cool????????????????????? Chlodzi procesory AMD na chipsetach Via KT133 lub KX133(A) (VT8363, VT8361, VT82C691/693A/694 lub VT8371 +VT82C686x). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Co to jest V-cool????????????????????? Chlodzi procesory AMD na chipsetach Via KT133 lub KX133(A) (VT8363, VT8361, VT82C691/693A/694 lub VT8371 +VT82C686x). Thx. Do mnie się to niestety nie nadaje :(:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Ja sie musze pochwalic za moja Athlon XP 1600+ podkrecony mial 52C idle, a z VCoolem ma 39C TEN PROGRAM jest zajebisty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 2pac: ja mam 1.8b9, ale to nadal beta Pozdrawiam M. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 A ja jak tylko włącze opcje chłodzenia to po 15 sek. zawiesza się komp i nie wiem o co chodzi......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Nie znałem tego programiku wcześniej, ale skozysałem z linków Tomasa i jestem mile zaskoczony 8O .Normalnie podczas spoczynku miałem 39-40 stopni a teraz z V-cool'em od 27- 29 8O 8O 8O Czy to możliwe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Nie znałem tego programiku wcześniej, ale skozysałem z linków Tomasa i jestem mile zaskoczony 8O .Normalnie podczas spoczynku miałem 39-40 stopni a teraz z V-cool'em od 27- 29 8O 8O 8O Czy to możliwe? mozliwe, aj mialem 51C teraz mam 39C Programik wylancza nieuzywane rejestry procesora, tak po krotce mozna wytlumaczyc jego dzialanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 a pod chipsetem Sis 735 niebendzie dzialalo wogole ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 a pod chipsetem Sis 735 niebendzie dzialalo wogole ?Nie bedzie, on jest tylko dla chipsetow VIA! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Ja teraz mam 23C na procku i 23C w budzie!!! :)Ja teraz mam 23C na procku i 23C w budzie!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 23 stopnie to troche podejrzane nawet bardziej niz troche, moze sprawdź palcem radiator jak opczujesz ze jest chlodny to ma ponizej 36 stopni a jak poczojezs cieplo to wyzej niz 36 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 23 stopnie to troche podejrzane nawet bardziej niz troche, moze sprawdź palcem radiator jak opczujesz ze jest chlodny to ma ponizej 36 stopni a jak poczojezs cieplo to wyzej niz 36 stopni Soja droga skuteczna metoda sprawdzania temperatury. Musze sprawdzic u siebie, kompa ma goraczke 38C, a tak powaznie to powiem wam, ze VCool faktycznie chlodzi. sprawdzalem termometrem elektronicznym, jest tak jak podaje MotherBoard Monitor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 23 stopnie to troche podejrzane nawet bardziej niz troche, moze sprawdź palcem radiator jak opczujesz ze jest chlodny to ma ponizej 36 stopni a jak poczojezs cieplo to wyzej niz 36 stopni W tej chwili mam 25C/25C proc/buda, czyli ciut wyzej niz ostatni, wiec nic mi tu nie smierdzi, a zara po restarcie w biosie tem sa nawet ciut nizsze niz pokazuje VCool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...