Skocz do zawartości
Gość

V-Cool ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Od dawna używam programiku V-Cool (pewnie o nim słyszeliście) i ostatnio chciałem sobie zerknąć, czy czasami nie ma nowszej wersji ale niestety, adres twórcy tego programu jest juz nieaktualny. Wiecie moze coś na ten temat (jaki link?)?

Pozdrawiam

Bartek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie znałem tego programiku wcześniej, ale skozysałem z linków Tomasa i jestem mile zaskoczony 8O .Normalnie podczas spoczynku miałem 39-40 stopni a teraz z V-cool'em od 27- 29  8O  8O  8O Czy to możliwe?

mozliwe, aj mialem 51C teraz mam 39C

Programik wylancza nieuzywane rejestry procesora, tak po krotce mozna wytlumaczyc jego dzialanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 stopnie to troche podejrzane nawet bardziej niz troche, moze sprawdź palcem radiator jak opczujesz ze jest chlodny to ma ponizej 36 stopni a jak poczojezs cieplo to wyzej niz 36 stopni

Soja droga skuteczna metoda sprawdzania temperatury. Musze sprawdzic u siebie, kompa ma goraczke 38C, a tak powaznie to powiem wam, ze VCool faktycznie chlodzi. sprawdzalem termometrem elektronicznym, jest tak jak podaje MotherBoard Monitor

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

23 stopnie to troche podejrzane nawet bardziej niz troche, moze sprawdź palcem radiator jak opczujesz ze jest chlodny to ma ponizej 36 stopni a jak poczojezs cieplo to wyzej niz 36 stopni

W tej chwili mam 25C/25C proc/buda, czyli ciut wyzej niz ostatni, wiec nic mi tu nie smierdzi, a zara po restarcie w biosie tem sa nawet ciut nizsze niz pokazuje VCool

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi