dolores haze Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Witam. Jestem podlaczony do sieci lokalnej i sciaganie plikow poprzez BT jest fatalne (NAT). Postanowilem wiem posadzic klienta BT bezposrednio na serwerze. Zainstalowalem Pythona 2.1 oraz paczke od BT w wersji 3.2.1b-4 (starsza paczka ktora wymaga wlasnie pythona 2.1). Instalacja przebiega bezproblemowo, jednak kiedy chce sciaganac cokolwiek, wywala mi komunikat. Traceback (most recent call last): File "/usr/bin/btdownloadcurses", line 6, in ? from BitTorrent.download import downloadImportError: No module named BitTorrent.download plik btdownloadcurses to skrypcik, ktorego poczatek wyglada tak. #!/usr/bin/env python# Written by Henry 'Pi' James# see LICENSE.txt for license informationfrom BitTorrent.download import downloadfrom threading import Eventfrom os.path import abspath licze na wasza pomoc. ja juz nie mam pojecia co z tym zrobic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...