ParanoiK Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 No właśnie - mam taki drobny problem - jak wiadmo na płycie jest zintegrowana dźwiękówka realtek'a ac97. Do tego mam herculesa fortissimo III 7.1. Problem jest następujący - gdy hercules znajduje się w byle którym pci rltk nie chce się aktywować (nie jest to wina driverów, nie widać go już w tabelce przy bootowaniu). I teraz pytanie - czy ktoś się już spotkał z podobnym problemem? Może zna rozwiązanie? Próbowałem bawić się przydzielaniem irq ale to nic nie dało. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 moze to za proste, ale moze opcja w biosie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Może jednak nie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa11 Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 trzeba było kupować gigazłoma :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 pff ;] :Plóm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kost@k Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 trzeba było kupować gigazłoma :P to jak gigabyte jest gigazlomem 8O , to czym jest pcchips albo ecs? :lol: :lol: :lol: mialem knxp przez 8 miesiecy - super plyta z super wypasem stabilna , pewna ale za droga... a w temacie - jedynie IRQ imo bylyby odpowiedzialne za te jaja z dzwiekiem :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...