Dawka Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Witam, jaką byście mi doradzali płyte główna jakąś do 300zl ?? Żeby była stabilna, na dosyć dobry chipsecie, no i z jakimś lepszym wyposazeniem (ale to juz mnie wazne) to i oczywiscie oplacalna :D Piszcie tutaj co byscie mi doradzili!! Z góry dzięki, pozdrawiam, Dawka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 http://forum.purepc.pl/search.php to juz bylo walkowane chyba ze sto razy !!! A tak poza tym to nie masz cennikow przed soba ? Sprawdzasz sobie na co cie stac , czytasz forum i juz wszystko o tym wiesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARTON Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Bierz Epox 8rda+ za 340zł doskładaj kasy bo warto.Ma nFORC2 zajebiste możliwości o/c Płyta jest stabilna jak skała a nawet więcej .naprawdę warto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 No ale on nic nie wspomina o tym ze bedzie krecil , wiec moze nie potrzebna mu taka plyta ?!?! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 kurde nizej taki sam temat wez Epoxa 8KRAI - dzisiaj za 260pln kupilem (hehe 20pln taniej niz wszedzie indziej na gieldzie- trzeba troche pochodzic) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 A ja polece FIC AU13 :D Cena bardzo adekwatna ---> http://sirius.pl/product.php?action=info&id=6674&sid=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianus Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 ja proponuje trochę dołożyć (ok 315zł - zależy gdzie) Abit NF7 Socket A nForce2, Sound, LAN Płyta wypasiona...polecam... i sam chcę sobie kupić :)[/b] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deejay999 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 wbije sie pod temat, ale mam troche inny problem NF7 (320 zl) vs 8RDA3i(288 zl) ?? pod thortona 2200-2300Mhz, zalmana 7000 alcu, twinmosy 400, huntkey 300W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 kup sobie ECS na nforce 2 bedzie tania i calkiem niezla :] a jesli chdzi o dobra, tania i bogato wyposazona to nie ma takiej . . . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adasi Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Tylko Epox :) Ja już abita kijem nie tykam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiermar Opublikowano 12 Lipca 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2004 tylko epox, miałem Abita, Chinatech. Asusa. teraz kupiłem EP-8RDA3+, jak jeszcze zmienie pamięc to chyba ja przymocuje pasami do podłogi. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...