wako Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Kable do glosnikow creative p580 sa przykrotkawe... szczegolnie daje sie to we znaki, przy tych z tylu... chcialem kupic jakies przedluzace, i tu mam dylemat, czy zwraca uwage na producenta i grubosc? kable by mi sie przydaly dluzsze o jakies 1,5m, gdyz chcialem je pociagnac gora... podobny problem mam z miniwieza sony, oba kabelki do wiezy sa krotkie i nie da rady ich postawic w rozsadnej odlegosci od siebie, i tu takze prosze o porade - czy zwracac uwage na ew. producenta kabla i grubosc (czy lepiej wziac grubsze czy moze takie same jak przy sony/creative). I ostatnie pytanie - o ile gorzej bede mi graly glosniki przy zastosowaniu przedluzaczy? z gory wielkie dzieki za wszystkie odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kllaymenn Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Napewno cos wybierzesz: http://www.audio.com.pl/rynek/23_kable_glosnikowe.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...