ma3ek Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 mam pytanko: czy jeżeli speedfan pokazuje takie rzeczy to powinienem się martwić? wszystko chodzi stabilnie ale te wachania napięcia mnie troszke martwią :? wszystko kręcone tak jak w podpisie wykres przedstawia załączenie i wyłaczenie Prime95. w tym czasie wicherek w budzie i na coolerze rozkreciły się na max i zwolniły (regulacja PWM z płyty). z góry dzięki za odpowiedź. pozdrowionka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 miernik do ręki i i działaj :) tylko tak sie dowiesz jakie masz realne napiecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 mam pytanko: czy jeżeli speedfan pokazuje takie rzeczy to powinienem się martwić? wszystko chodzi stabilnie ale te wachania napięcia mnie troszke martwią :? wszystko kręcone tak jak w podpisie wykres przedstawia załączenie i wyłaczenie Prime95. w tym czasie wicherek w budzie i na coolerze rozkreciły się na max i zwolniły (regulacja PWM z płyty). z góry dzięki za odpowiedź. pozdrowionka i napisz chociaż jaki to model zasilacza ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 sprawdz miernikiem bo to co pokazuje plyta to bzdety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...