cripple Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Witam mam taki problem, że kursor mi czasem sam na ekranie zjeżdża do lewego dolnego ekranu i to na obu moich kompach na jednym gdzie jest optyczna efekt ten jest ze tak powiem delikatny troszke sciaga mi w dol czesto znaczy sie w ten rog no ale na starym kompie to normalnie kursor szaleje, lata po całym pulpicie i tak jakby wszystkie klawisze były wciśnięte bo po czym nie przejedzie to włącza. System już parę razy formatowałem wczoraj nawet oba sformatowałem dyski (obie partycje) i nic ciągle to się pojawia nortony i ad aware nic nie wykrywaja, nie wiem co to moze byc, moze ktos mial cos takiego i wie co z tym robic ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=66321 Tam jest właśnie poruszony ten problem. Zmień myszkę i po problemie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cripple Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 ta pewnie 2 myszki zmienie ?? i o dziwo obie sie naraz popsuly ?? oj takie rozwiazanie problemu nie bardzo mi sie podoba no ale ide poczytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...