jacollini Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Mam pytanie do uzytkownikow tej nagrywarki, czy wam tez tak lata tacka? Czy ja mam cos zje***? Szczegolnie w gore/dol i w lewo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-inf Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 mam ta nagrywarke, ale nie rozumiem o co Ci chodzi :) jak "lata"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 ja tez mam tego lite-on i tacka lata tylko do gory i na boki lata tzn. mozna ja poruszac na boki i do gory ale co w tym zlego jak wszystko jest z nia ok ?? :? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacollini Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Aha to ok. Bo myslalem, ze podczas transportu nasza kochana poczta polska sie cos stalo. Dzieki za odpowiedz. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skopek Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Mi też tak lata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Overlocker Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 i mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Mam to samo... poprzednie modele byly solidniejsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...