Skocz do zawartości
Dr4g

wypas obudowa TT z UFO:D

Rekomendowane odpowiedzi

Hi :D wlasnie zastanawiam sie nad kupnem obudowy TT klik -> http://www.thermaltake.com/xaserCase/vm300...000/vm3000a.htm

jak wam sie podoba? dla mnie jest spoko choc ma tylko 4 wentylatory jednak od reszty rozni sie:

- ladniejszym wygladem

- ma podswietlany panel

- posiada wieksze okno

- bardzo ciche wentylatory

To tyle czekam na wasze opinie:D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedys mi sie podobala ta obudowa, ale przestala mi sie podobac jak ja zobaczylem na zywo. Po wlozeniu wszystkich kompenentow nie ma w niej za wiele miejsca. Dlatego ostatnio zamowilem Lian-Li :) Bede go mial za jakies 5 dni.

To ten ktorego zamowilem

http://www.lian-li.com/product.php?action=...iewPD&prdid=375

A tu masz link do takiej obudowy tylko z oknem.

http://www.lian-li.com/product.php?action=...iewPD&prdid=376

Moze jest troche drozsza od ThermalTake'a ale warto, dlatego polecam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

normalny ttIII tylko ze troche nizszy i wydaje mi sie ze glebszy .

wiecej bajerow imo niektore niepotrzebne .

przedni panel jest tez podswietlany w innych modelach tylko nie ma ufoka

:arrow: -el' Presidente- ile dales za tą bude ?? bo nie widze ceny na tamtej stronce co podales.

jak buda przyjdzie to zarzuc foty :D takim lian-li to bym nie pogardzil :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe obudowa jak obudowa pewnie solidna ale wygladem odbiega od TT ale nie jest to najwazniejsze:D poza tym mowicie ze malo mieajsca a ja chcialem w przyszlosci WC tam zmiescic oczywiscie bez nagrzewnicy:D a ta obudowa posiada jakies wentylatory ? i ile kosztuje? hehe fajna [gluteus maximus] kubasik o fuzk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:arrow: -el' Presidente- ile dales za tą bude ?? bo nie widze ceny na tamtej stronce co podales.

190$ plus przesylka 14$ razem 204$. Powinienem miec ja kolo czwartku, piatku. To zalezy czy bedzie mial kto odebrac przesylke bo goscie z UPS'u nie zostawiaja paczek pod drzwiami.

Ze zdjeciami moze byc problem bo nie mam cyfraka, ale moze pozycze od wujka to porobie jakies fotki :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

190$ plus przesylka 14$ razem 204$. Powinienem miec ja kolo czwartku, piatku. To zalezy czy bedzie mial kto odebrac przesylke bo goscie z UPS'u nie zostawiaja paczek pod drzwiami.

Ze zdjeciami moze byc problem bo nie mam cyfraka, ale moze pozycze od wujka to porobie jakies fotki :)

hmmm.... troche duzo , ale za ta cene masz super big towera :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm.... troche duzo , ale za ta cene masz super big towera :D

Skladalem na niego przez 2 miesiace (brak roboty jestem na utrzymaniu rodzicow) ale wiem ze warto :D

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Śliczna ta Lian Li (oczywiście wersja bez okna). Będziesz miał radość :).

Ta radosc kosztuje mnie ponad 200$, ale gdzies w glebi serca wiem ze warto :). Pozatym musialem zmienic obudowe. Teraz mam jakiegos mini towera

Dołączona grafika

i ten dopiero jest fuj ;] .

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten thermaltake ma jakas zasilke czy trzeba dokupic?

IMHO brzydki jest... nie podoboa mi sie wcale a wcale...

Wolalbym sobie kupic Chifeteca BigTowera (MediumTowera) z zasilka 420W a reszte kasy przeznaczyc na cos innego do kompa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gdybym miał możliwość wyboru między TT a LianLi (za darmo), to TT ma tyle bajerów, że brałbym go bez zastanawiania, a lian li to zacofka jak dla mnie. Czemu mówicie że Lian Li jest lepiej wykonana? TT to zła firma?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i tak najlepsze sa codegeny :P

przynajmiej w stosunku cena/jakosc :P

a tak na powaznie to ze zdjec nie jestem w stanie powoedziec co mi sie bardziej podoba

za LianLi przemawia estetyka wykonainie

a TT ma kupe bajerow :P i z daleka zuca sie w oczy :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

osobiscie wole tradycyjne budy z delikatnym tuningiem: jakies 2 katody i okienko. a TT wyglada dla mnie jak dresiarski malacz, no offence, ale takie jest moje zdanie. widzialem na zywo takiego srebrnego Xasera i stal obok Anteca LanBoy'a i Sonaty i jakos bardzoej do mnie one przemawialy.

lian jest o tyle piekny,bo jest prosty a prostota jest piekna, poza tym zakochalem sie w jego prostocie i chlodzie aluminium.

a tak poza tym o gustach sie nei dyskutuje je si poprostu ma. jeden woli odpustowego malacza z pionierem na szybie a inny woli zwykla fure.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi