andriu Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 jw. szukam czegoś natemat tego OS'a, może znajdzie sie ktoś i napisze cos na ten temat (interesuje mnie przede wszystkim czy to jest system komercyjny) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <<TyBiAs>> Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 ?? nie no slackware to chyba komeryjny nie jest.....chyba ze chodzi ci o cos innego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 są komercyjne odmiany linuxów, np. redhat adv. server 2.1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 nie jest komercyjny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 a napewno ? i skąd masz taką informację ? i gdzie mozna coś na jego temat znaleźć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldwinc Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 bo sam uzywam na serwerach 'produkcyjnych'... slack od samego poczatku po dzien dzisiejszy jest calkowicie GPL... www.slackware.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 nie chodzi mi o zwykłego slacka, chodzi mi o open slacka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Ehh andriu troszke poszukac http://netforce.utcluj.ro/OpenSlackware/#about i tam jest napisane : From the begining this was a project for me only, but my friends encouraged me to share this with the whole wide world and here it is, a FREE operating system, released under GNU General License (http://www.gnu.org/). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 dziekispox :D :D ps. Jak bedziesz mial itp to podziel sie wrazenia mi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
method Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 jw. szukam czegoś natemat tego OS'a, może znajdzie sie ktoś i napisze cos na ten temat (interesuje mnie przede wszystkim czy to jest system komercyjny) OpenSlackware nie jest komercyjną dystrybucją. Ciekawa mieszanka OpenBSD i Slackware. Poczekajmy na wersje finalną. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 dziekispox :D :D ps. Jak bedziesz mial itp to podziel sie wrazenia mi Jak narazie to jest problem z zainstalowaniem go na SCSI Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...