FizbAn Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Jak ustawić, żeby wygaszacz ekranu (dotyczy to również wyłączania monitora w zarządzaniu energią) nie włączał się podczas oglądania filmów? Dzieje się tak niezależnie od używanego odtwarzacza. System to Win2k Professional. Dodam jeszcze, że w Win9x nie ma takiego problemu. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 uzywaj lepszych playerow z mozliwoscia wylaczenia wygaszacza :] chyba mpc na to pozwala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 ja tez mialem kiedys taki problem. kilka playerow i zawsze to samo. niestety nie pamietam jak sobie z tym poradzilem. chyba wlaczylem wygaszacz ekranu ale na 60min i porprostu raz na film sie wlanczal. po reinstalce wszystko wrocilo do normy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Vplayer ma m.in. taka opcje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 sub-edit player tez ma taką opcję. a tak poza tym to można wygaszacz wogóle wyłączyć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 nie wiem jak jest u kolegi ale pamietajcie ze u mnie to nic nie pomagalo. poprostu sie cos z windowsem pokaszanilo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Wylaczam wygaszacz na stale i nie mam tego problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harcerzyk123 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Też kiedyś miałem taki problem ale zanim znalazlem na to rozwiązanie wszystko się ustawiło prawidłoto (tzn. wygaszacz podczas oglądania filmów się nie włącza). System się przestraszył i wrócił do normy :lol: Czasami pomaga reinstalka systemu. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FizbAn Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Czyli nie ma żadnej możliwości zmiany opcji wygaszacza dla WMP? Nie ukrywam, że jest to dla mnie irytujące, bo oglądam streamy obsługiwane wyłącznie przez ten odtwarzacz i za każdym razem zmuszony jestem do ręcznego wyłączania wygaszacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...