boss Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Mam dosyc beznadziejny problem: :cry: Mialem konfig: dysk 40GB podzielony na C: = 6GB NTFS i reszta na D: NTFS. Przekladalem dysk do innego kompa i podczas kombinacji zapisalem prawdopodobnie niepoproawne dane o partycjach. teraz zglasza mi (Partition magic, fdisk): 1 partycja C: o pojemnosci 76GB FAT32 :((( WinXP Pro, ktory siedzi na systemowej C laduje sie i we wlasciwosciach dysku C: podaje poprawne info o partycji, tzn 6GB NTFS, natomiast dysku D: brak :cry::cry::cry: PROSZE O JAKAS KONSTRUKTUWNA PORADE JAK TO NAPRAWIC (ALE TAK ZEBY NIE ZPSUC) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hulajnoga10 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 low format Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 low format puknij się w głowę a dla kolegi powyżesz: jak straciłeś dane to easy recovery Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neshit Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 low format puknij się w głowę To na początek. Format to nie jest zadne rozwiązanie. Jakby ktoś oczekiwał takiej odpowiedzi to na pewno sam prędzej by to zrobił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neshit Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 low format puknij się w głowę To na początek. Format to nie jest zadne rozwiązanie. Jakby ktoś oczekiwał takiej odpowiedzi to na pewno sam prędzej by to zrobił Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 To na początek. Format to nie jest zadne rozwiązanie. i to jeszcze niskopoziomowy !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 low formatBez komentarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANalfabeta Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Pobaw sie Active@ Partition Recovery Szczegóły na PW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Ja mam inny problem - Moja 40 widzi jako 60gb - czyli mam 20gb wolnego na partycje... tyle ze fdisk (oraz narzedzie do robienia partycji z auroxa - nie pamietam jak sie nazywa) sie wykladaja - po prostu wywalaja bledy i nie chca sie wlaczyc - znaczy ten spod auroxawywala ze moze sie wlaczyc ale zlikwiduje mi all partycje... - jedyne co to to ze boje sie o dane bo w codziennym uzytkowaniu mi to totalnie nie przeszkadza..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dolores haze Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 moze pobaw sie ranishem http://www.ranish.com/part/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenriz Opublikowano 23 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2004 mam to samo co fireblade3. Może ktos zna albo używał jakiegos programu do naprawy TABLICY PARTYCJI i poda szczegóły ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majckel Opublikowano 20 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2004 ja mam problem z tablica partycji na starym 6gigowym dysku; podzielony byl na 3 partycje i jakims cudem wcielo mi dwie na ktorych mialem wazne dane... na szczescie udalo mi sie je odzyskac :] dysk w sumie by mi sie przydal, ale musze zrobic cos z ta tablica partycji.. najlepiej wyczyscilbym go do czysta - w tym wypadku trzeba zrobic low formata?? moglby mi ktos pomoc, bo nie wiem jak to sie robi? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...