Nessay Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 No więc tak: Zainhstalowałem na nowo systemik [Xp] Ściągnołem stery via 4in1 te najnowsze [final] Zainstalowałem Catalisty do mojej karty [powered by ati] Restartuje system i nie mam zakładek do konfiguracji :[ Dlaczego co źle zrobiłem? Od razu mówie, z kartą Ati mam doczynienia od godziny :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 :arrow: a moze kliknij na 'zaawansowane', ja tak mam ze swoimi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 eee już jest dobrze brakowało Control Panel :) Ściagnołem, zainstalowałem i jest ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 :arrow: no to po problemie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Tak to jest jak się ściąga sterowniki od ATi i się nie czyta co producent pisze na stronie.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...