Mr.Martin Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Witam Posiadam kosc pamieci Kingston DDR 512MB PC400 na kosciach samsunga (K4H560838E-TCCC) - powiedcie mi jakie max napiecie moge ustawic dla tych kosci bo troche je krece ? ( oczywiscie kosci nie posiadaja radiatorow) Defaudowo chyba one chodza na 2.6V wedlug kingstona - czy jak ustawie na 2.8 to bedzie to za duzo ? o wiele za duzo ? w internecie znalazlem takie cos ale za bardzo nie jestem kumaty wiec prosze o pomoc http://www.samsung.com/Products/Semiconduc.../K4H560838E.htm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buzzy Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 2.9V zadnym kostkom nigdy nie zaszkodzilo ;] moje chodza na 3.2V i nic im sie nie dzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spyker (banan) Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 moje chodza na 2.8 na wiecej plyta nie pozwala nie zauwazylem zeby bardziej sie grzaly czy cos takiego a ni maja nawet radiotrokow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 moje kingstony (na kosciach kingstona) chodzily na 3v i wogole sie nie grzały nawet .. jak mialme potem takei same ino ze na Samsungach to byly ledwo letnie .. w kazdym razie nic im nie bedzie .. nie cykaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Możesz spokojnie dać max na ile Ci płyta pozwala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...