kmkm2 Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Witam wszystkich Czy można gdzieś oddać do naprawy GF 4200za rozsądną cenę. Prawdopodobnie walnięta jest pamięć. Dzieki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4VeN_pl Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Spróbuj tutaj: www.pccenter.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Niestety w tej firmie nic nie załatwisz ponieważ zrezygnowali z obsługi klienta indywidualnego z tego co mi wiadomo. Spytać sie nie zawadzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Mi tam płytę gł. przyjeli do naprawy ale niestety nic z tego nie wyszło :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 nie wszystko da sie naprawic 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Mojego GF3 Ti200 tez nie udalo im sie naprawic :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 kostkę pamięci raczej wymienią tylko trzeba dać im identyko sprawną. wszystko zależy od tego, co jest zepsute. jeśli jest jak wytypować uszkodzoną część to jest szansa, lepsze to niż śmietnik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kmkm2 Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...