Kllaymenn Opublikowano 27 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2004 Od pewnego czasu mam maly problem z moim 17' monitorem firmy Alcatel. Co jakis czas( kilka dni) podas pracy nagle obraz potrafi sie zwezic w poziomie do paska grubosci 0.5cm ktory jest bardzoooo jasny az oslepia. Trwa to max 10sek i obraz powraca do normalnego stanu. Wyglada to tak jakby dzialo elektronowe nagle cala swoja moc skoncentrowalo na malym polu pikseli. Az sie zdziwilem ze piksele potrafia tak jasno sie swiecic. I w zwiazku z tym chcialem sie Was poradzic co to moze oznaczac oraz czy przy tak duzej mocy skierowanej na niewielkie pole kineskopu moze sie cos mu stac lub moze ja zostaje wtedy przeswitetlany jak podczas Rentgenu :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 To jest skaner, ktory obcy Ci wsadzili podczas jednej z wizyt na Ziemii :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 niesadze zeby to byla duza moc ktora miala by ci dziurke w mozgu wypalic, stawiam na to ze uklady odchylania poziomego sie sypia, jezeli masz zaprzyjazniony serwis rtv to zanies im i niech rzuca okiem, to sie raczej da naprawic, zdecydowanie (mam nadzieje) mniejszy koszt niz kupno nowego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...