MeHow Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Jak chce przykleic radiatorki do ramu na GF4, to czy wystarczy na pamiec dac paste i na to przylozyc radiator? Bedzie to sie trzymac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 raczej uzyj kleju, lub zelu, ale jezeli mah paste, ktoora dobrze trzyma i karte poziomo, to mozesh sproobiowac, ale raczej, to co napisalem na poczatq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burdzyk Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 a ja powiem tak - a czy radiator na tym geforsie masz na samej pascie :lol: nie dlatego nie mozesz uzyc samej pasty bo to raz nie bedzie trzymac a dwa nie bedzie radiator docisniety do ramki a co za tym idze nie bedzie dobrze dolegal i chlodzil najlepiej zastosuj tasme klejaca termoprzewadzaca taka jak jest w zestawach thermaltake'a mam taki na ramki zestawik i ta tasma naprawde dobrze trzyma a poza tym sa tam specjalne dociski do radiatorkow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 a ja powiem tak - a czy radiator na tym geforsie masz na samej pascie :lol: nie dlatego nie mozesz uzyc samej pasty bo to raz nie bedzie trzymac a dwa nie bedzie radiator docisniety do ramki a co za tym idze nie bedzie dobrze dolegal i chlodzil najlepiej zastosuj tasme klejaca termoprzewadzaca taka jak jest w zestawach thermaltake'a mam taki na ramki zestawik i ta tasma naprawde dobrze trzyma a poza tym sa tam specjalne dociski do radiatorkow bardzo dobrze trzyma pasta miedziana thermopoxa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 :arrow: ja, na twoim miejscu uzylbym kleju THERMOPOX 85 CT i wszystko zagra... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 :arrow: ja, na twoim miejscu uzylbym kleju THERMOPOX 85 CT i wszystko zagra... :) doquadnie, sam go uzywam, a na dodatek koshtooje mnij niz pasta termoprzewodzaca ;) jedyne 12 zeta :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas666 Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 uzyj kleju termicznego Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 uzyj kleju termicznego Dobra a teraz male pytania trzy :D 1. Gdzie mogę się zaopatrzyć w takie cudo 2. Jak się kurde tego używa??? 3. Jak to potem zdjąć z kostek (klej) jak będę załóżmy chciał się pozbyć radiatorków? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 uzyj kleju termicznego Dobra a teraz male pytania trzy :D 1. Gdzie mogę się zaopatrzyć w takie cudo 2. Jak się kurde tego używa??? 3. Jak to potem zdjąć z kostek (klej) jak będę załóżmy chciał się pozbyć radiatorków? wshystko jush bylo na forum, a wiec :P 1. u mate-a na wysylke, lub w klepie elektronicznym 2.mieshash 2 wquadniki i nakladash jak paste :P) 3. wkladash do shczelnego woreczka i na 15 minut, do lodoowki, zamrazarki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 :arrow: klej THERMOPOX 85 CT mozesz kupic w 4max cool. co do reszty, to tak jak mowil bruce, chociaz we wkladanie sprzetu do zamrazarki jeszcze sie nie bawilem i nie wiem czy to jest najlepszy sposob... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...