MARIOSKARPA Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2004 Ja ciągle "ciemnośc widze" :lol: Niuniek zrób coś bo dramat :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 hehe tylko nie idz do swiatła w tunelu :P hehe ja widze fotki ale niebodoba misie !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 poprawilem linki do fot powinno byc all ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 17 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2004 NO WKOŃCU cosik widzem :D noto moja opinia brzi tak! Będę szczery :D ZALETY I WADY! Ze wiatrak na froncie ten na dole wygląda extra, zabudowany i osłonięty, taki przyjemny dla oka, zaś ten drugi zrobiony źle, trza było go jakoś zabudować, przyciski wyglądają źle 3 u góry i 2 na dole :? mogłeś zrobić 2x3 jeśli nawet jeśli 6ty niebyłby używany, u góry masz panel jakimś regulatorem i mozesz ewentualnie przenieść te przyciski i wiatrak osadzić centarlnie, lub ewentualnie te przuciski wrzucić pod flopa na ten panel nieużywany. Co do oświetlenia to sztuką jest niewidzieć żródła światłą a efekt który daje, chodzi mi tu o diody niebieskie w okolicach fdd i hdd, scowaj je by ich widać niebyło a ino światło które dają. BRAKI Oświetlenie jest albo źle ułożone, albo jest go zamało takie wrażenie mam i przydała by się jakaś grawerka w tym oknie ;) Narazie tyle, myśle ze przydadzą się Tobie moje rady, co do samego modu to taki sobie. Powodzenia w dalszym modowaniu ;) Pozdro Mario! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyber=) Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2004 Kiepsko jak i w modzie tak i w parametrach :( niepodoba mi sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...