Skocz do zawartości
fit

Asrock jest cool

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko pozazdrościć, w czwartek złożyłem kompa na tej płycie z Duronem 1600 pomału też będę kręcić jak rozwiążę problem panelem connect (nie działa reset i komp nie restartuje)

Płyta staje się dość popularna może by ktoś zrobił porządek i dorzucił do http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=51753

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ja p......, moj Abit tyle nie robi :(. Bardzo fajniutki ten ASRock jak za te pieniazki. Te 248 to stabilne jest, bo jesli tak to chyba mobo zmieniam :wink: :D??? ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O ja p......, moj Abit tyle nie robi :(. Bardzo fajniutki ten ASRock jak za te pieniazki. Te 248 to stabilne jest, bo jesli tak to chyba mobo zmieniam :wink: :D??? ?

no na razie pare dni chodzi na primie... (to serw wiec musi byc stabilnie)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WItam. Mam pytanie z innej beczki o Asrock'u. W pracy mam płytę Asrock'a PE PRO-HT na SIS z CELKIEM 1,7, 256 MB 266 MHz, grafa ATI 128 Rage od HIS'a. Wszystko biegało ładnie aż coś się powaliło. Jak się włącza zasilanie to nie mam żadnego obrazu na monitorze ale za to są kody dźwiękowe. Trzy piski po ok 1s co 1s i po tej serii jakieś 2s przerwy i dalej to samo. Szukałem w necie u producenta i w manualu ale niema nic o kodach dźwiękowych. Jak ktoś dysponuje wiedzą co się popsuło to bardzo proszę o info. ps pamięci sprawdziłem jeszcze grafę w firmie muszę znaleźć do podmiany.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za info. Pamięci podmieniałem na sprawne więc albo to coś z płytą albo tylko ze slotami na DDR. Spróbuję jeszcze włożyć SDRAMY i zabaczę co się wykluje. Jeszcze zostaje servis - w ostateczności.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

WItam. Mam pytanie z innej beczki o Asrock'u. W pracy mam płytę Asrock'a PE PRO-HT na SIS z CELKIEM 1,7, 256 MB 266 MHz, grafa ATI 128 Rage od HIS'a. Wszystko biegało ładnie aż coś się powaliło. Jak się włącza zasilanie to nie mam żadnego obrazu na monitorze ale za to są kody dźwiękowe. Trzy piski po ok 1s co 1s i po tej serii jakieś 2s przerwy i dalej to samo. Szukałem w necie u producenta i w manualu ale niema nic o kodach dźwiękowych. Jak ktoś dysponuje wiedzą co się popsuło to bardzo proszę o info. ps pamięci sprawdziłem jeszcze grafę w firmie muszę znaleźć do podmiany.

qrwa i jak zwykle sie z tefo offtopic robi :evil: :evil: :evil: ,

Ps niezły wyni , (kto chce kupic mija kt4V :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...