Skocz do zawartości
CZOLG

Telefon z Allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,jak w temacie,kupował ktoś z was telefon na Allegro?

Interesuje mnie Nokia 6310i,ale tylko i wyłącznie całkiem nowa,zapakowana.NIgdy takiego zakupu ważnego nie robiłem przez Allegro i trochę się boję.Jednocześnie mam do sprzedania prawie nowego SE T630,telefon nie leży mi po prostu,czy sprzedając na allegro wysyła się paczkę wartościową,żeby nic nie zginęło?

Dzięki za pomoc:)

A moze ktoś z was ma do sprzedania nową 6310i?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupowałem właśnie Nokie 6310i przez Allegro.

Wysyłka przez Servisco ( DHL ), ubezpieczona i za pobraniem.

Koszt takiej przesyłki jest dość duży, ale dla świętego spokoju można poświęcić te kilka złotych.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja znalazlem aukcje na ktorej koles chcial wymienic t610 na 6610 (ktora ja chcialem sprzedac zeby kupic t610, wiec aukcja idealna) ale koles mieszkal w bydgoszczy, pojechalem tam pociagiem i nie zaluje kasy co wydalem na bilet :D wiec jak mozesz to bierz odbior osobisty, zeby sprawdzic czy wszystko jest ok :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja sprzedawalem na allegro nokie 6310i i 0 problemow gosc full zadowolenie,

tak samo na allegro kupowalem nowego kompa 6610, od pewnego sprzedawcy nie ma sie co obawiac, warto tylko posiwecic te 30zl na kuriera...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi