Greg Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Witam. Przetestowałem osobno dwie kości pamięci DDR po 256 MB szt. programem Memtest-86 v3.0 .Wynik jedna ,jeszcze na gwarancji, 193 Errors , druga starsza 419. Czy sa jakieś normy czy graniczna ilosć błędów?Czy ta pierwsza pamięć kwalifikuje sie do reklamacji? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Rozumie ze pamieci nie krecone ? Jesli tak to reklamuj , przeciez pamiec na default powinna czysto przechodzic wszelkie testy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Ja proponuje goldmemory , u mnie wykazal sie duzo czulszy na bledy , siegal tam gdzie memtest nie siegal :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 A jakiej wersi Goldmemory używasz bo mi nie może rozpoznać kontrolera pamięci :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wampir Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 tzn sciagnalem ze strony goldmemory (Version 5.07 ),dosowa wersje , butuje ja z dyskietki i test sam leci kilka h. Widze ze moja wersja jest juz dosc leciwa :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Też mam tą wersje i że nie moze rospoznać kontrolera pamieci albo coś w tym stylu, bo dosłownie przeetłumaczyłem ze mój kontroler jest spalony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...