Skocz do zawartości
Kochan

izolacja pinow

Rekomendowane odpowiedzi

cze, nie znalazlem tego w wyszukiwarce anie gdzies w necie wiec spytam sie Was...

czym najlepiej zaizolowac piny procesora zeby bylo trwale ale i mozliwe do usuniecia (izolacji)

slyszalem ze mozna lakierem, koszulkami.. nie chche robic zadnych powaqzniejszych mechanicznych spraw (tj. wyjmowanie blaszek z socket`a, u...anie samych pinow tez nie wchodzi w gre :D)

pozdrawiam i z gory dzieki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

najlepiej wg mnie zrobic to taśmą (jakom chcesz) , wycinasz kawałek w kształcie zwęrzającego się lejka i jedziesz.

Popieram - może być trudnawo,ale to najlepszy sposób zrobienia tego nie ingerując w kompa mechanicznie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MInt Sound Card 3D (4 ch).

mam ta sama karte i strasznei jestem z niej ... NIEZADOWOLONY :?

pod tylnie wyjscie mam wieze, przednie sluchawki lub glosnioczki komputerowe i tak ... tylnei potrafia po godzinei ogladania ofilmu trzzeszczerc tak ze nie mozna jzu w ogole ogladac- po restracie juz OK, a dwa - na sluchawkach caly czas slysze swoj dysk :(

marna ta karta, no ale co sie spodziewac po takich groszach :D

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MInt Sound Card 3D (4 ch).

mam ta sama karte i strasznei jestem z niej ... NIEZADOWOLONY :?

pod tylnie wyjscie mam wieze, przednie sluchawki lub glosnioczki komputerowe i tak ... tylnei potrafia po godzinei ogladania ofilmu trzzeszczerc tak ze nie mozna jzu w ogole ogladac- po restracie juz OK, a dwa - na sluchawkach caly czas slysze swoj dysk :(

marna ta karta, no ale co sie spodziewac po takich groszach :D

pozdrawiam

To nioe ten temat!!!!!!!!

Ale ja ze swojej jestem zadowolony - żadnych problemuff (chyba że w grze Driver - ale to już mój inny post). Dźwięk mam czyściutki, nawet jak karta chodzi z 8 godzin to nie mam żadnych problemuff

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...