Kochan Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 cze, nie znalazlem tego w wyszukiwarce anie gdzies w necie wiec spytam sie Was... czym najlepiej zaizolowac piny procesora zeby bylo trwale ale i mozliwe do usuniecia (izolacji) slyszalem ze mozna lakierem, koszulkami.. nie chche robic zadnych powaqzniejszych mechanicznych spraw (tj. wyjmowanie blaszek z socket`a, u...anie samych pinow tez nie wchodzi w gre :D) pozdrawiam i z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 najlepiej wg mnie zrobic to taśmą (jakom chcesz) , wycinasz kawałek w kształcie zwęrzającego się lejka i jedziesz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 najlepiej wg mnie zrobic to taśmą (jakom chcesz) , wycinasz kawałek w kształcie zwęrzającego się lejka i jedziesz. Popieram - może być trudnawo,ale to najlepszy sposób zrobienia tego nie ingerując w kompa mechanicznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 ok wiec bede probowal ... - najpierw na przejsciowce - GOLEJ - sprawdze miernikiem od spodu czy sie z czyms m,ostkuje a jak nei to bedzie git - a nie bedzie za grubo ? raz owinac chyba nie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kochan Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 MInt Sound Card 3D (4 ch). mam ta sama karte i strasznei jestem z niej ... NIEZADOWOLONY :? pod tylnie wyjscie mam wieze, przednie sluchawki lub glosnioczki komputerowe i tak ... tylnei potrafia po godzinei ogladania ofilmu trzzeszczerc tak ze nie mozna jzu w ogole ogladac- po restracie juz OK, a dwa - na sluchawkach caly czas slysze swoj dysk :( marna ta karta, no ale co sie spodziewac po takich groszach :D pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 czym najlepiej zaizolowac piny procesora zeby bylo trwale ale i mozliwe do usuniecia (izolacji) slyszalem ze mozna lakierem, koszulkami.. Polecam lakier - tylko pomaluj dokładnie !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogi186 Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 MInt Sound Card 3D (4 ch). mam ta sama karte i strasznei jestem z niej ... NIEZADOWOLONY :? pod tylnie wyjscie mam wieze, przednie sluchawki lub glosnioczki komputerowe i tak ... tylnei potrafia po godzinei ogladania ofilmu trzzeszczerc tak ze nie mozna jzu w ogole ogladac- po restracie juz OK, a dwa - na sluchawkach caly czas slysze swoj dysk :( marna ta karta, no ale co sie spodziewac po takich groszach :D pozdrawiam To nioe ten temat!!!!!!!! Ale ja ze swojej jestem zadowolony - żadnych problemuff (chyba że w grze Driver - ale to już mój inny post). Dźwięk mam czyściutki, nawet jak karta chodzi z 8 godzin to nie mam żadnych problemuff Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Lakier albo taśma wydaje sie być rozsądnym rozwiązaniem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...