cobex Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Po zainstalowaniu tych sterów wypiernicza mi nagminnie "błąd explorera". Czasem kilka razy w ciągu paru minut. Spotkał się ktoś z tym ? Sprawdzałem te stery antivirem bo jakieś takie dziwne ( nierozpoznana czcionka ), szkoda mi ich bo dzwięk mi się bardziej podoba. Może spróbować Pax V ? pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondzioR Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 a może KXy ? ja tam jade na orginalnych creative bo są najlepsze do gierek, a po pewnych zabiegach foobar łądnie gra, bez instalacji inych sterów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeciwnik Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 a może KXy ? ja tam jade na orginalnych creative bo są najlepsze do gierek, a po pewnych zabiegach foobar łądnie gra, bez instalacji inych sterów. jakich sterów creativa używasz? bo mi te ze strony producenta nie chcą się instalować :( . pisze że nie może znaleźć karty muzycznej. teraz lece na oryginalnych z płytki . są z września 2003 r. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...