maluszek Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 jeśli to kogoś interesuje: http://www.radzisz.com/~maluszek/mp3/ opisy pojawią się pewnie niebawem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 ladnie polutowane skad plytke dorwales i jakie sa koszty yamppa bez hdd ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 sorki bez CF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 http://www.softcom.gda.pl/yampp/ tutaj znadziesz wszystko , plytka i cala reszta sprzetu , w sumie nie wiem czy wychodzi tak tanio (oczywiscie wlasnorecznego poskladania nic nie zastapi :) ) w tej cenie (bez karty CF ) da sie juz kupic odtwarzacz z pamiecia 64 lub 128 mega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 niecale 300zl bez karty troche drogo to wole dokupic karte mmc do sl45i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Garth^ Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 dzis w empiku widzialem odtwarzacze 64 mb bez wyswietlacza za 170 zeta co w sumie jest niska cena . No i faktycznie za 300 zeta masz calkiem przyzwoita pojemnosc karty mmc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 koszty mojej zabawki to: 240 zł za płytkę + części 190 zł za kartę 256MB 30 zł za wyświetlacz 30 zł za baterię 60 zł za pudełko + pełne podświetlanie --- 550 zł za całość. Nie wiem po ile chodzą mp3 playery z 256MB, ale jak będę chciał więcej to qpię CF 512MB i po problemie. Oczywiście można zrobić wersję na karty SD. Moim zdaniem zasadnicza zaleta to ładowanie akumlatora z USB - zawsze mnie wpieniało, że padły mi właśnie zwykłe akumulatorki, a nie miałem akurat bateryjki pod ręką. a tu: w robocie podpinam do laptopa, w domu do kostki i ładuje się jak trzeba. a jak już nie będzie komputera pod ręką to spłodzę przelotkę z ładowarki do komóry (5.7V na wyjściu :-). zresztą szczerze mówiąc brak mechanicznych części (silniczków i laserów) można odczuć - odtwarzacz naprawde pracuje kilkanaście godzin bez zająknięcia. Pozdrawiam, M. PS. No i jaka frajda zrobić sobie coś takiego! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...