Skocz do zawartości
maluszek

yampp7 - galeria

Rekomendowane odpowiedzi

http://www.softcom.gda.pl/yampp/ tutaj znadziesz wszystko , plytka i cala reszta sprzetu , w sumie nie wiem czy wychodzi tak tanio (oczywiscie wlasnorecznego poskladania nic nie zastapi :) ) w tej cenie (bez karty CF ) da sie juz kupic odtwarzacz z pamiecia 64 lub 128 mega

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

koszty mojej zabawki to:

240 zł za płytkę + części

190 zł za kartę 256MB

30 zł za wyświetlacz

30 zł za baterię

60 zł za pudełko + pełne podświetlanie

---

550 zł za całość.

Nie wiem po ile chodzą mp3 playery z 256MB, ale jak będę chciał więcej to qpię CF 512MB i po problemie. Oczywiście można zrobić wersję na karty SD.

Moim zdaniem zasadnicza zaleta to ładowanie akumlatora z USB - zawsze mnie wpieniało, że padły mi właśnie zwykłe akumulatorki, a nie miałem akurat bateryjki pod ręką. a tu: w robocie podpinam do laptopa, w domu do kostki i ładuje się jak trzeba. a jak już nie będzie komputera pod ręką to spłodzę przelotkę z ładowarki do komóry (5.7V na wyjściu :-). zresztą szczerze mówiąc brak mechanicznych części (silniczków i laserów) można odczuć - odtwarzacz naprawde pracuje kilkanaście godzin bez zająknięcia.

Pozdrawiam,

M.

PS. No i jaka frajda zrobić sobie coś takiego!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi