Gość DaMcio Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Witam wszystko co umie czytać .... A więc zainstalowałem sobie Kaze Lite rocznik 2.4.1 i wszystko chodzi ok ale co jakiś czas wyskakuje durne niedorobione małe okienko z napisem kaza lite nie jest podłączona czy coś w tym stylu klikam na ok i po paru sekundach wyskakuje znowu nie wiem o co chodzi bo wszystko chdzi galante jak temu zapobiec... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Still-life Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 ta kazza tak ma !!! :) u mnie tez jest ze niepodłaczony a ssa !!! jak ci nie chodzi to zabij i zainstaluj inną a jak ssa to to olej !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Still-life Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 ooooo przeklawiszenie kazaa oczywiscie !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DaMcio Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 thenks meen :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...