Szymoon Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Lol ta strona jest przezabawna, jesli ktos mi pokarze zdjecie ktore chodz w 50% moznaby uznac za prawdziwe, to mu pogratuluje :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 przylukniejce tu www.ufo.prv.pl szczegulnie na arty i zdiecia. a co do istnienia to napewno istnieje sam jestem tego przykladem 8O co to za stronka :) heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Ja tam wierzę i w UFO i w kosmitów, ale nie wierzę w związek między tymi pojęciami. Kosmici gdzieś tam sobie żyją i tyle, a ufo lata tu i tam. Ja uważam, że to nie jest sprawka małych szarych ludzików z dużymi głowami. Chociaż wywiad z kosmitą widziałem. Moim zdaniem ukryto za wiele szczegółów. Tak się nie powinno filmować kosmity. A poza tym ostatnio można zaobserwować różne meteory, więc niech się ktoś nie podnieca, że widział UFO, bo to mogła być zwykła spadająca gwiazda :D Ale sam widziałem raz coś, co myślałem, że jest samolotem, tylko świeciło za jasno i po chwili zniknęło (pilot zgasił światła???). A w UFO wierzę. Chciałbym kiedyć zobaczyć coś i móc powiedzieć, że to w 100% był NOL. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Ja wychodze z zalozenia, ze jest to niemozliwe, zeby w calym wszechswiecie jedyna cywilizacja byla nasza. Wcale bym sie nie zdziwil, gdyby jedna z nich (inteligentniejsza od nas) patrzyla sobie jak my ziemianie doprowadzamy sie do zaglady :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Czy słyszeliście kidys o UFO w Niemczech w okolicach m.in KOLN?? Był to obiekt latający przypominający kształetem piramidę, jego wszystkie boki miały odblask jak cholera, robiły troszke wrażenie jakby były przeźroczyste... Opowiadał mi to pewien niemiec z tamtych okolic i 3 innych niemców ( pierwsza osoba chciałbym dodać to nie jakiś chłopaczek 15 letni tylko bardzo poważana osoba, w jednym mieście z zagłebia ruhry) . Opowiedziła mi to co widział i jak to określił , "nie wierzę w UFO ale opowiem ci co widziałem". Później po kilku dniach jak wóciłem do Polski widziałem w niemieckiej telewizji że pokują dokładnie to co on opisywał tylko że w rogach były jeszcze okręgi, niestety trafiłem na końcówkę wypowiedzi i nic się wiecej nie dowiedziałem, . Dodał że stał jak wryty i w ogóle nie mógł sie ruszyć, jak żona wzieła aparat to to w takim tempie przyspieszyło że szok... drugi gość to sfilmoał ale nic na kamerze nie było widać..... :? Co o tym sądzicie.. może ktoś z tych seti się wypowie?? Jedno co można stwierdzić to ksztalltem zupełnie odbiega to od tego co ludzie rysują i jak sobię ufo wyobrażają... może to ruscy albo amerykanie coś testują??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Widac, ze nie tylko ziemianie uwazaja, ze piramida to fajna rzecz i bardzo dobrze wplywa na zdrowie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 z tego co ten gość mi mówił to nie było słychać żadnych silników , ani nic podobnego, ta "piramida" po prostu jakby wisiała w powietrzu na wyskości ok 150 m na nim.. i jak przspieszyła, to jedynie jakby delikatny szum było słychać.... ciekawe jak maja taką technike to jakie kompy maja..?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Mam już 0,5 GB filmów. Mam coś, co dosłownie zabija- spadające i rozwalające się UFO!!!!! 8O 8O 8O To już nie są żarty- qrwa mać- to nie można było grafiką zrobić- film z 1997 roku- ufo wali w glebę, odbija się jak od wody kamień, leci leci i pizd z całej siły w 2 raz w glebę- iskry, kawałki wszędzie walą- 8O 8O 8O 8O To te WTC to pikuś!!! 8O 8O A i mam jakieś tajne akta Top Sexret zeskanowane : US ARMY - UFO Official Manual z 1954 roku...qrwa mać...tam jest tego od ch...i ciut ciut!!!!! 8O 8O 8O KOCHAM KAZAA 8O 8O :P :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Lol ta strona jest przezabawna, jesli ktos mi pokarze zdjecie ktore chodz w 50% moznaby uznac za prawdziwe, to mu pogratuluje :D Jest pare tam fajnych nawet....ale stronka nie ma za dużo multimediów. Tak sobie szukałem po necie inf. i znalazłem stronę, gdzie pisali, że zamach terrorystycznyna WTC to UWAGA sprawka UFO :evil: Lepeij uważać na takie strony- sieczka z muzgu. Mieli nawet zdjęcia, filmy, że UFO latało i podcieło WTC piłą plazmową 8O 8O :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Ja tam wierze w cywilizacje pozaziemską niekoniecznie w zielony ludziki w spodkach :D :D :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Czy słyszeliście kidys o UFO w Niemczech w okolicach m.in KOLN?? Był to obiekt latający przypominający kształetem piramidę, jego wszystkie boki miały odblask jak cholera, robiły troszke wrażenie jakby były przeźroczyste... Opowiadał mi to pewien niemiec z tamtych okolic i 3 innych niemców ( pierwsza osoba chciałbym dodać to nie jakiś chłopaczek 15 letni tylko bardzo poważana osoba, w jednym mieście z zagłebia ruhry) . Opowiedziła mi to co widział i jak to określił , "nie wierzę w UFO ale opowiem ci co widziałem". Później po kilku dniach jak wóciłem do Polski widziałem w niemieckiej telewizji że pokują dokładnie to co on opisywał tylko że w rogach były jeszcze okręgi, niestety trafiłem na końcówkę wypowiedzi i nic się wiecej nie dowiedziałem, . Dodał że stał jak wryty i w ogóle nie mógł sie ruszyć, jak żona wzieła aparat to to w takim tempie przyspieszyło że szok... drugi gość to sfilmoał ale nic na kamerze nie było widać..... No niestety. Nie słyszałem o tym. Choć nie wiem kiedy to nawet było :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Mam już 0,5 GB filmów. Mam coś, co dosłownie zabija- spadające i rozwalające się UFO!!!!! 8O 8O 8O To już nie są żarty- qrwa mać- to nie można było grafiką zrobić- film z 1997 roku- ufo wali w glebę, odbija się jak od wody kamień, leci leci i pizd z całej siły w 2 raz w glebę- iskry, kawałki wszędzie walą- 8O 8O 8O 8O To te WTC to pikuś!!! 8O 8O A i mam jakieś tajne akta Top Sexret zeskanowane : US ARMY - UFO Official Manual z 1954 roku...qrwa mać...tam jest tego od ch...i ciut ciut!!!!! 8O 8O 8O KOCHAM KAZAA 8O 8O :P :twisted: Daj mi daj mi daj mi ten jak sie ufo rozwala, jesli mowisz, ze taki spoko, pliss. A moze otworz ze swojego kompa serwerek i bedziemy od ciebie sciagac filmiki o kosmitach i por... i zdjecia z komiksami ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 ja tez wierze w UFO i SETI@home RULEZ :) mam juz 248 przeliczonych WU Też szukam (dlatego że wierze). Mam o połowe mniej przeliczonych WU. JEsteś w jakimś teamie ?? Jeżeli nie to zapraszam dołącz do : TU Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Coś się nie odzywacie. Pewnie zaczytaliście się w tej stronie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 ufo ? napewno ktos widzila Ale ufo w rozumienu postocznym latajace talerze kosmici i takie tam ? Bajki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelll Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Ja uwierzyłem. Będąc na wakacjach spacerowałem w nocy (ok. 3-4) i nad lasem zobaczyłem świecącą kulę. I na pewno nie był to meteoryt ani nic takiego, bo to "coś" latało w różnych kierunkach, nie wydając żadnego dźwieku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelll Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 aha i mam rośbe niech ktoś poda linka albo wyśle mi na maila ten filmik o WTC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelll Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 mam jesz cze próśbe niech ktoś poda linka lub wyśle mi na maila ten filmik o WTC mikelll@interia.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Ja uwierzyłem. Będąc na wakacjach spacerowałem w nocy (ok. 3-4) i nad lasem zobaczyłem świecącą kulę. I na pewno nie był to meteoryt ani nic takiego, bo to "coś" latało w różnych kierunkach, nie wydając żadnego dźwiekuMoże to był fosforyzujący latawiec :), albo zlot świetlików, lub poprostu wypiłeś za dużo + nawdychałeś się trawki i ........... uwierzyłeś :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 mam jesz cze próśbe niech ktoś poda linka lub wyśle mi na maila ten filmik o WTC mikelll@interia.plWejdź na FTP / masz czas do 24:00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Dorwałem ciekawą stronkę z filmami/ artykułami. Warunek- angielski :) http://www.cowan70.freeserve.co.uk/ Spoko transwer 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrz3j Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Czy słyszeliście kidys o UFO w Niemczech w okolicach m.in KOLN?? Był to obiekt latający przypominający kształetem piramidę, jego wszystkie boki miały odblask jak cholera, robiły troszke wrażenie jakby były przeźroczyste... Opowiadał mi to pewien niemiec z tamtych okolic i 3 innych niemców ( pierwsza osoba chciałbym dodać to nie jakiś chłopaczek 15 letni tylko bardzo poważana osoba, w jednym mieście z zagłebia ruhry) . Opowiedziła mi to co widział i jak to określił , "nie wierzę w UFO ale opowiem ci co widziałem". Później po kilku dniach jak wóciłem do Polski widziałem w niemieckiej telewizji że pokują dokładnie to co on opisywał tylko że w rogach były jeszcze okręgi, niestety trafiłem na końcówkę wypowiedzi i nic się wiecej nie dowiedziałem, . Dodał że stał jak wryty i w ogóle nie mógł sie ruszyć, jak żona wzieła aparat to to w takim tempie przyspieszyło że szok... drugi gość to sfilmoał ale nic na kamerze nie było widać..... No niestety. Nie słyszałem o tym. Choć nie wiem kiedy to nawet było :) Było to jakieś 3 lata temu... Raz też słyszałem o tym jak na Mazurach latały jakieś punkty swiecące na niebie.... to było bodajże 2 lata temu i słyszałem o tym w Polskiej telewizji, 2 osoby wówczas to potwierdziły, naoczni śwaidkowie, m.in jakiś gośc tez był z tego co pamiętam, który zajmuje się dośc szerzej tematem UFO... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Sierpnia 2002 Czy słyszeliście kidys o UFO w Niemczech w okolicach m.in KOLN?? Był to obiekt latający przypominający kształetem piramidę, jego wszystkie boki miały odblask jak cholera, robiły troszke wrażenie jakby były przeźroczyste... Opowiadał mi to pewien niemiec z tamtych okolic i 3 innych niemców ( pierwsza osoba chciałbym dodać to nie jakiś chłopaczek 15 letni tylko bardzo poważana osoba, w jednym mieście z zagłebia ruhry) . Opowiedziła mi to co widział i jak to określił , "nie wierzę w UFO ale opowiem ci co widziałem". Później po kilku dniach jak wóciłem do Polski widziałem w niemieckiej telewizji że pokują dokładnie to co on opisywał tylko że w rogach były jeszcze okręgi, niestety trafiłem na końcówkę wypowiedzi i nic się wiecej nie dowiedziałem, . Dodał że stał jak wryty i w ogóle nie mógł sie ruszyć, jak żona wzieła aparat to to w takim tempie przyspieszyło że szok... drugi gość to sfilmoał ale nic na kamerze nie było widać..... No niestety. Nie słyszałem o tym. Choć nie wiem kiedy to nawet było :) Było to jakieś 3 lata temu... Raz też słyszałem o tym jak na Mazurach latały jakieś punkty swiecące na niebie.... to było bodajże 2 lata temu i słyszałem o tym w Polskiej telewizji, 2 osoby wówczas to potwierdziły, naoczni śwaidkowie, m.in jakiś gośc tez był z tego co pamiętam, który zajmuje się dośc szerzej tematem UFO... O tym słyszałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Sciagam to 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Qfa!!!!! Po co ten POST :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Qfa!!!!! Po co ten POST :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Ale wałek z ciebie, wiesz? Pewnie lepiej pisać o tym, ,,jak czytacie..." i tym podobne. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Nie no dobra! Chcialem wszystkich przeprosic za moje ostatnie posty!!! Takie drobne nerwy zwiazane t tym calym Forum,napady SMS-owe itp. POstram sie juz byc mily i pomocny. :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2002 Nie no dobra! Chcialem wszystkich przeprosic za moje ostatnie posty!!! Takie drobne nerwy zwiazane t tym calym Forum,napady SMS-owe itp. POstram sie juz byc mily i pomocny. :oops: Spoko. Nie świruj- to tylko forum. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 28 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2002 Coś sie zmieniło do tej pory?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...