Th0m4S Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 http://www.3dchip.de/Grafikkartenmodds/Gra...erk%FChlung.htm natknolem sie na to przypatkiem :) ale moim zdaniem wypas :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 Chyba nie tylko Twoim zdaniem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jodlasty Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 A to się raczej nadaje do innego działu Swoją drogą przydałyby mi się taki blok wodny na pamięci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 widzialem ta gallerie juz... oraz strone gdzie mozna kupic bloczki na pamieci dla kart ATI (ruzne modele)... tylko adresu nie pamietam - choc moze gdzies zapisalem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 A to się raczej nadaje do innego działuwlasnie nieweidzialem czy chodzenie woda czy karty graficzne:) niech moderatorzy zadecyduja ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 prosze bardzo http://www.wassergekuehlt.de/Shop/de/dept_8.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 28 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2004 no fajne zestawiki :D taki blok na pamieci by mi sie przydal :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavełek Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Mmmm bardzo miodnie to wygląda :D i nie tylko Wam by sie przydało [...] :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <<TyBiAs>> Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 mniammmmm pikne sa ja tez takei chce :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 szkoda ze nie mam WC :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 niech ktos mi kupi te na memorki do grafy ;] prosze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KondzioR Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 kozackie :) kumpel coś na styl bloczków na pamiątki zrobił, ale to wygląda małó estetycznie a te tutaj sa naprawde ładne :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HAIZ Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Moga byc ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elzwiso Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Eee tam... widziałem ostatnio takie na opuście na strzelnicy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 8O no niezłe how much it cost ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarpaN Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 ja tam poczekam na CPC - tanie i pewne :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 padlem po tym poscie :] a co do coolerkow to trzeba zaczac molestowac MATE'a :E Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 ciekawe kiedy u nas ktos zacznie robic bloczki na pamieci tylko w cenie tekej jak u nich, ale w naszej walucie ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...