MSamsel Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Mam problem z monitorem. Kiedy włączam komputer monitor się nie włącza. Niewiem co robić HELP!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bany7 Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 sprawdz czy jest wlaczony do pradu hehe :D 1 sprawdz monitor na innym kompie 2 sprawdz polaczena przewodow 3 jak dziala to czy jak uruchamiasz kompa to sa jakies inne pikniecia z biosu jak zwykle jak tak to karta moze ci padla Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 1. wyjmij grafę ze slotu i wsadź z powrotem (przy wył kompie :) ) 2. niesamowite ale miałem taki przypadek 2 razy - zrób to samo z memorkami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pio [PL] Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 ewentualnie karta graf moze byc nie do konca wlozona (kiedys to przerabialem) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piszczel Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Kumpel mial podobne objawy i musial rozebrac caly komp wlacznie z wyjeciem MB z obudowy - pomogło. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomko Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 a czy po włączeniu monitora do sieci ekran się elektryzuje? Bo jeśli nie, to na 80 % padł trafopowielacz.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 "]ewentualnie karta graf moze byc nie do konca wlozona (kiedys to przerabialem) hehe witamy w klubie :), ja miałem taki sajgon na starym k6-2 450 - chyab tego geforce - a mam jakiegoś nie dokońca wymiarowego raz na 3-4dni musiałem docisnąć grafe :(, po zmianie mobo na to MSI z zatrzaskiem agp nie mam takich problemów - sprawdź czy dobrze docisnąłeś grafe, posprawdzaj połączenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zgłoś Opublikowano 14 Sierpnia 2002 Zrób tak jak Arkady powiedział. Powinno pomóc. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...