baca_18 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Robie strone w pajączku i mam problem poniwaz nie wiem jak zrobic aby podstrony otwieraly sie w jednym oknie a nie zakazdym razem gdy klikne na przyklad O Mnie to otwiera sie nowe okno i nastepne gdy klikne na Strona Główna. HELP!!! Dodam jeszcze ze pierwszy raz robie strone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 jak masz link <a href ="...." target = "...">tu usun z niego target = "..." i bedzie spoko ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 a Jakos dokladniej bo jestem 100 lat za murzynami jezeli chodzi o te sprawy, dokladnie co mam usunac?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 target="_self" Zmień temat na normalny. Regulamin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baca_18 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Oki juz jest good. Wilekie dzieki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...