LPC Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 ...... sie puzni o 1 h :wink: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 mhm i widac ze przez to sie spóźniłeś do szkoły ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 nastepny miodek sie znalazł ;) , BTW chyba do óczelni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 fajnie jest na óczelni ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 fajnie jest na óczelni ?jak jusz to w óczelni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 moshe f łóchelni? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frstjob Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 taaaaaaak :Plóm: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 fajnie jest na óczelni ? no młocieszofo, a co sie tyczy tematu , zegar nadal szwankuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 fajnie jest na óczelni ?jak jusz to w óczelni nie bardzo. raczej mowi sie na uczelni. Tak samo nie w Słowacji tylko na Słowacji. Chyba sie mowi na uczelni. Jak bys powiedzial. Ide do uczelni albo w uczelnie czy na uczelnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 na uczelnie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Dla miłośników zegarka. :plum: :arrow: http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=63774 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 a nie mowilem, mlody jestem ale dobrze mowie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 a nie mowilem, mlody jestem ale dobrze mowie :DMłody to i głupi<no offence> Czym sie podniecasz to żarty były Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodass Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 sam jestes glupi :P Nie podniecam sie. Tak tylko sobie zazartowalem ale zawsze znajdzie sie jakis barszcz co sie przyczepi do wszystkiego :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 no qrcze , się qcą niepotrzebnie o nic, a zegar nadal szwankuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 no qrcze , się qcą niepotrzebnie o nic, a zegar nadal szwankujeu mnie też mam ustawione gmt+2 i dopiero jest dobrze a powinno być +1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 sorry za offtopic ale juz flaki sie we mnie gotują jak forum ślimaczy mi sie tak jakbym mial modem 28.8kbs!!!!!!!!! Czy u was forum chodzi dobrze, bo u mnie temat otwiera sie 1min! :( aha nic nie sciagam. Mam neo+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 umnie chodzi dobrze P.S. wielowatkowy topic :D zegar , pisownia , lagi .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 zegar walic :P nie macie go w windzie, komorkach czy na reku?? pisownei sprawdzac w wordzie przez F7 mam lacze 128kbit i mniej wiecej od tygodnia forum potrafi przyslimaczyc gorzej niz na modemi choc i trafiaja sie chwile, ze chodzi spoko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 zegar walic :P nie macie go w windzie, komorkach czy na reku?? . w windzie umnie w bloku nigdy nie było :lol:, komorke sprzedałem , na na komunie dostałem sanki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Hehe fajny topic się zrobił :wink: Ps. Zegar dalej źle chodzi , ale kiedyś też źle chodził , potem spóźniał się tylko minute i teraz znowy o 1h . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Ps. Zegar dalej źle chodzi , ale kiedyś też źle chodził , potem spóźniał się tylko minute i teraz znowy o 1h . Profil Strefa czasowa>> GMT+2:00 hours ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Faktycznie już działa . Dzięki sgj . Skupiłem się bardziej na powstałych OT niż na temacie i przeoczyłem rozwiązanie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Ps. Zegar dalej źle chodzi , ale kiedyś też źle chodził , potem spóźniał się tylko minute i teraz znowy o 1h . Profil Strefa czasowa>> GMT+2:00 hours ... no tak to każdy może ale chodzi o to że my nie jestesmy w strefie czasowej Kaliningrad poł afryka :lol: tylko powinno być GMT+1h berlin itd... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 LPC, akurat o to chodzi ze mamy teraz czas letni(wschodnioeuropejski), czyli +2 godziny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 LPC, akurat o to chodzi ze mamy teraz czas letni(wschodnioeuropejski), czyli +2 godziny.Właśnie nie! O to chodzi iż mimo zmiany czasu cały czas jesteśmy według standardów w GMT+1 czy może się myle?? Zawsze te wątpliwości..... :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Czy to ważna w jakiej jesteśmy strefie czasowej a w jakiej powinniśmy być ?? Przecież każdy sobie zmieni i gra muzyka :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Dobra więc tak. Mamy czas GMT, jest to czas na południku 0*. Jest to czas zachodnioeuropejski. W polsce normalnie obowiazuje czas srodkowoeuropejski(czas zimowy) wyznaczony przez południk 15*. Jak wiadomo róznica 15* jest to dokładnie 1 godzina. Kiedyś ktoś wpadł na pomysł aby zrobic zmiane czasu w Polsce. W wyniku tego latem czas w polsce wyznaczony jest przez południk 30 *(czas wschodnioeuropejski), co oczywiście daje nam 2 godziny rózniczy czasu wzgęlem GMT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Dobra więc tak. Mamy czas GMT, jest to czas na południku 0*. Jest to czas zachodnioeuropejski. W polsce normalnie obowiazuje czas srodkowoeuropejski(czas zimowy) wyznaczony przez południk 15*. Jak wiadomo róznica 15* jest to dokładnie 1 godzina. Kiedyś ktoś wpadł na pomysł aby zrobic zmiane czasu w Polsce. W wyniku tego latem czas w polsce wyznaczony jest przez południk 30 *(czas wschodnioeuropejski), co oczywiście daje nam 2 godziny rózniczy czasu wzgęlem GMT.tylko polaki se lubia tak zycie utrudniac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2004 Przepraszam czy tylko w Polsce jest zmiana czasu?? Bo żem tego nie skumał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...