radosuaf Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Mam najnowsze stery i zestaw 2.1. Zauwazyłem ostatnio, że balans (lewy/prawy kanał) zmienia się podczas korzystania z systemu, najczęściej "ucieka" w lewo. Co może być przyczyną tego, jakże przecież dziwnego, zachowania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Zielonego pojecia nie mam, moze rozgryzles to exo dla mnie? : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony2 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 A może zainstaluj jakieś starsze stery i zobacz czy problem będzie się pojawiał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielony2 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 A może zainstaluj jakieś starsze stery i zobacz czy problem będzie się pojawiał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...