sling Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Zamierzam przesiąść się z Celerona 2,0 na Athlona XP 2,0 i mam pytanie, która z tych płyt będzie najlepsza? Asrock K7S8X R3 czy Ecs L7A7S2 ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_cin Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 ja bym inwestowal w asroczka :) sam takiego mam i jest naprawde fajny - oczywiscie jak za te pieniadze :) masz regulacje fsb , mnoznikow i napiecia (5%) a wieceej to drucikiem ;] muza on-board 5.1 calkiem znosna ;] tylko sobie zdejmij radiator z chipsetu i wywal to biale g... bo jest tego zdecydowanie za duzo jak na moj gust i jakims silverkiem maznij ;] 5 stopni w dol na nb :) pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ClareS Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Jak wyżej, bierz ASRocka :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 kolega ma tego asrocka i niezle wykrecil swojego athlona 2000+ i jest z niej b. zadowolony... co mi sie podoba w tej plycie to m.in. blokada pci/agp... przydatna przy podkrecaniu, dlatego ze swojej strony polecam tego asrocka ...hehe wyprzedziles mnie Clares :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 ha a ja mialem tego asrocka tzn k7s8x r 3.01 i za zadne skarby w nowych wersjach tej plyty nie uzyskasz fsb 200 , a na ecs tak . wiem bo mialem i polecam ecsa . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hajper Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Ja mam takiego, r 3.0 i Duron smiga jak w podpisie - bardzo stabilny, żadnych niespodzianek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manfred Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Ja chce tylko tyle powiedziec : 1. Chyba 4 z rzedu dyskusja na ten temat > a wystarczylo poszukac 2. Przyklejony topic o Asrokach Tyle :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...