Vadeer Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Postanowiłem nie zwlekać i pokazać swoją budę :wink: . Nie jest ona jeszcze do konca skonczona bo jeszcze bedzie male malowanie a do tego lcd nie jest ciagle gotowy :x . Ponizej zamieszczam fotki. Sa marnej jakosci ale zawsze. Jest to stara obudowa codegena Green costam typu ATX. mialem kiedys takiego midi towerka i zawsze marzylem aby miec takiego big'a. No i spelnilo sie. Malowane w dwoch odcieniach szarosci. Farba To Macota. Jest taka chropowata w dotyku jak powiedzmy rdza. Do tego pokretla, przyciski, przelaczniki, napedy i gorny napis sa dodatkowo malowane farbka Pactra (taka ze sklepu modelarskiego) Tutaj stare zdjęcia budy: A tutaj fotki po modyfikacjach. Ponieważ nie widać napisów to powiem jak lecą od góry: TOP, DOWN, LCD, LIGHT, USB1, USB2. Do tego Fan 1, Graphic Card, Left, Right. No i oczywisci On Off i duze napisy Modded by Vadeer® oraz Control Panel i Rheobus. Wszystkie wykonane na folii samoprzylepnej do drukarek laserowych. Po srodku jeszcze dwie diody: Power oraz Hdd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Limit... i fotek nie widać :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Jak dla mnie LUX ;) 1. Solidnie i starannie zrobione ;) 2. Porządek w środku ;) 3. Ładnie zgrany kolorek ;) Niewszystkei fotki widać, a chętnie zobaczłbym front, bo na jednej fotce dużo przycisków widac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Calkiem fajnie, pozycz lepsza cyfrowke i daj jeszcze raz :> Kolorowo przy tych panelach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Nie widac fotek.. :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feluke Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Vadeer wrzuc to na lycos.co.uk. Zalozenie konta trwa 5 min a wszyscy beda zadowolenie bo z interi to albo limit jest albo laduje sie pol roku. :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro87 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Oł jee widze jedno foto :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Vadeer mozesz mi podeslac fotki na kubasik@tenbit.pl bo chetnie bym sobie je obejzal i wrzucil na troche szybszy serwer , bo na tym nic nie widac :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahve Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Nic nie widac, pare razy juz probowalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 fajniutka ci ta buda wyszła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIOSKARPA Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Widać wszystkie fotki ! Jupi! Front panel jest zaje..fajny :) Jak zrobisz z tym wyświetlaczem, to fotki obowiązkowe :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Widać wszystkie fotki ! Jupi! Front panel jest zaje..fajny :) Jak zrobisz z tym wyświetlaczem, to fotki obowiązkowe :Dsuper superrrrrrr :) naprawde mi sie podoba :) fajny kolorek :) i wykonanie luxusowe :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 :evil: interia - jak zwykle nic nie widać ( a tak chciałem zobaczyć porządnie zrobionego codeshita ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 mam niby konto na lycos ale nie pamietam adresu ftp... zaraz podesle je Kubasikowi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucha18 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 tez bym chcial looknac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wierzba25 Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Ja rowniez :-( wrzuc to na jakis porzadny serwer... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 bleeeeeeeee interia bleeeeeeeeee, loodzie pomyslcie troche i zalozcie konto na czyms NORMALNYM, przeciez sa lykosy i inne ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 Kubasik sie niestety nie odewal dotad... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 na niepodswietlonym zdj z tym smoczkiem to myslalem z poczatku ze ta szybka jest przypalona czy cos a jak zobaczyłem zdj podswietlone 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manciarz Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 a ja nie widze zadnych zdjec tylko krzyzyki czerwone w kwadratowych ramkach :( ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 dajcie mi jescze kilka minut i o 22:40 mozecie wejsc na moja strone http://vadeer.of.pl i tam na pewno znajdziecie te fotki. niestety nie moge dac linkow stad bo na piwko.pl nie mozna hotlinkowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 chlopaki sory ze tak pozno ale musialem wyjsc nagle :? zaraz wrzuce foty UPDATE foty sa tu http://zabrze.net.pl/tatarkiewicza/migdal/Vadeer/ :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 dzieki Kubasik. juz zmienilem linki. czyli zdjecia dostepne sa juz na dwoch serwerach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 bardzo fajnie, przod wyszedl pierwsza klasa :) GJ :!: nie podoba mi sie smok, zastanawiam sie czemu nie wpadles na cos bardziej ambitnego (np. zrobienie samemu naklejki albo jakas graverka) skoro sam zrobiles front panel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Th0m4S Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 naprawde wypasiony mod :) tylko ta farba na zdjeciach wyglada jakos tak slabo ...:) ale na zywo pewnie jest ok :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 ta marskosc kolorow to wina aparatu. nawet na zdjeciach jest wrazenie jakby napedi i panele byly malowane innymi farbami: a to ta sama farba. nie mam na raze dostepu do lepszego aparatu niestety. co do smoka. no cush. to sie da naprawic jeszcze: koszta jakies 2,50 i moge miec dowolny wzor, ale ten smok mi sie naprawde podoba. moze w przyszlosci bedzie glowa Vader'a :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 29 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2004 nice nice ja sie dzis naogladalem modow i chyba sam bede musial cos wypasnego zmodzic :| :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 dobra robota ! uczczelki przy oknie to "U" czy "H" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 ekstra modzik. sam robiles te kontrol panele?? jak wykonales napisy?? moje wc bardzo by sie ucieszylo na taka bude ;] dobra robota. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Witam To jest uszczelka typu U. Niestety koloru czarnego bo nigdy bym nie pomyślał, że są produkowane uszczelki koloru srebrnego (szarego) a tu proszę. Na Allegro mozna takowe kupić. Ale już zostanie czarna bo myśle, że fajnie wygląda... P.S. przypomnialem sobie mala ciekawostke dotyczaca okienek. te okienka byly "wiercone". poczly mi 2 wiertla (w sumie to nawet 3) 3,5mm na wywiercenie tych kilkuset otworow (a moze nawet 1000) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...