_Vip_ Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 naprawde bardzo ladny i stylowy modzik...wszystko tak jak lubie :wink: (wywailbym tylko tego smoka :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elpawlakos Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 2 dni czekalem na te fotki :) no i sie doczekalem. buda bardzo mi sie podoba,przedewszystkim ciekawie zrobiona,smoka tez bym wywalil. do teraz zaluje ze kupilem nawa bude z takiego super powera na pewno bylbym bardziej zadowolony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 poprostu chcialem byc nowatorski (dlatego nie kupilem gotowego np chiefteca) a do tego nadarzyla sie okazja aby kupic wrecz wymarzona bude. marzenia sie jednak spelniaja :wink: hehe hym radzicie wywalic smoka? znaczy sie aby bylo puste czy wrzucic cos ciekawszego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AteistA Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Front jest przepiękny. Gratuluję, jestem pod wrażeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Cytat poprostu chcialem byc nowatorski (dlatego nie kupilem gotowego np chiefteca) a do tego nadarzyla sie okazja aby kupic wrecz wymarzona bude. marzenia sie jednak spelniaja :wink: hehe hym radzicie wywalic smoka? znaczy sie aby bylo puste czy wrzucic cos ciekawszego? smok jest imho z deka tandetny, zrob cos samemu, jakis szary tribal na obu oknach or what... wymysl cos ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 co to jest tribal ze sie spytam? rysunek bedzie tylko w gornym oknie. tak juz postanowilem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 stary , zajebiscie ci wyszlo!! az ci zazdroszcze bo moj 'mod' nie bedzie mu dorastal do piet ;( ale jakos to bedzie... ;) mam tylko pytanko , ile czasu to wszystko robiles? poza tym nie moge sie przyczepic do niczego procz , juz tradycyjnego , balaganu w kablach ;) ogolnie wypassss :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 taki tatuazyk ;) tylko nie mowie o byle czym ale o czyms spoczko i fajnie "wkomponowanym" w sumie to mi sie widzi jakis napis w dolnym oknie i cosik w gornym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 Cytat stary , zajebiscie ci wyszlo!! az ci zazdroszcze bo moj 'mod' nie bedzie mu dorastal do piet ;( ale jakos to bedzie... ;) mam tylko pytanko , ile czasu to wszystko robiles? poza tym nie moge sie przyczepic do niczego procz , juz tradycyjnego , balaganu w kablach ;) ogolnie wypassss :twisted:ciesze sie ze sie podoba. ile czasu robilem. tego sie nie przelicza na czas. tak samo jak nie liczylem kosztow bo i po co. powiem tak bude nabylem chyba na poczatku lutego czyli jakies dwa miechy. z tym ze nie mialem czasu czasami aby robic a poza tym nie chcialem sie spieszyc. wszystko powolutku. jednak i tak sporo czasu poswiecilem. poza tym 2 tyg czekalem na aparat (nawet taki marny) i katody. z katodami byl poprostu bol. ale bylem chyba pierwszy ktory odebral nowe katody w Angeli. zawracalem im glowe przez tydzien jak juz powiedzieli ze jad :wink: . do tego w koncu sie zdenerwowalem. bo chcialem pokazac moda w calosci. a tu: - nie dostalem nigdzie we wrocku Zalmana F1 (bo u gory jest tylko jeden na razie) - nie dostalem rowniez niebieskiego Zalmana 47... na NB (bo to dziadostwo Coolermastera wyglada moze fajnie ale do [gluteus maximus] skoro robi wiecej halasu niz wyglada. to najglosniejszy element w budzie) - a na dodatek ciagle nie uruchomilem wyswietlacza lcd. Ale sa i postepy: - wlasnie zamowilem Zalmana na NB i podobnego coolera do F1 w jednym ze sklepow netowych :wink: (w Age'u i Angeli mowili mi ze nigdzie w Polsce nie dostane tego Zalmana bo sa problemy z dostawca. a jednak znalazlem sklep gdzie jeszcze mieli) - zblizaja sie swieta i moze znajde czas aby pobawic sie wyswietlaczem Cytat taki tatuazyk tylko nie mowie o byle czym ale o czyms spoczko i fajnie "wkomponowanym" w sumie to mi sie widzi jakis napis w dolnym oknie i cosik w gornym niestety ale nie zrobie nic w dolnym okienku poniewaz jest ono wieksze od A4 i nie ma tak duzych folii (przynajmniej nie sa spotykane bo po co komu folia na rzutnik formatu A3 :?: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 wystarczy isc do BIURA REKLAMOWEGO i MASZ CO CHCESZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 w sumie racja. nie pomyslalem o profesjonalnej "poligrafii". ale koszta mnie pewnie odrzuca. a tak sie sklada ze sie ostatnio wyproznilem: buda + modowanie + nowy procek. kicha troche. moze ktos zna koszty takiej folii w biurze reklamy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 30 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2004 napisz jak wykonales te napisy na panelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Cytat Ponieważ nie widać napisów to powiem jak lecą od góry: TOP, DOWN, LCD, LIGHT, USB1, USB2. Do tego Fan 1, Graphic Card, Left, Right. No i oczywisci On Off i duze napisy Modded by Vadeer® oraz Control Panel i Rheobus. Wszystkie wykonane na folii samoprzylepnej do drukarek laserowych.:wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 hehe... dobrze mowi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 moj blad. wczoraj bylem jakby wczorajszy i nei doczytalem. myslalem, ze sa jakos grawerowane w tych zaslepkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 Cytat w sumie racja. nie pomyslalem o profesjonalnej "poligrafii". ale koszta mnie pewnie odrzuca. a tak sie sklada ze sie ostatnio wyproznilem: buda + modowanie + nowy procek. kicha troche. moze ktos zna koszty takiej folii w biurze reklamy?tutaj nie ma sie z czego wyprozniac, moj patent: 1 - drukujesz dowolny wzor na drukarce, jesli jest wiekszy niz A4 to po prostu drukuje ci na kilku kartkach ktore sklejasz ze soba 2 - w biurze reklamowym kupujesz kawal folii samoprzylepnej 1x1metr za jakies pare zeta 3 - na folie kladziesz wydrukowane katki i przyklejasz ja na kantach do folii tak zeby sie nie ruszalo 4 - jedziesz nozykiem do tapet po konturach wzorku (tylko na sam spod podloz cos, zeby np podlogi nie pociac ;) ) 5 - odrywasz wszystko i masz gotowa naklejke za pare zlotych ktora wykonales wlasnorecznie 6 - a co do pecharzeykow powietrza to ponoc dobrym patentem jest polanie plexii woda i nalozenie naklejki, a potem za pomoca np karty telefonicznej usuwasz powietrze i suszysz zeby woda wyparowala :] włala ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 31 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2004 hym..... nie pomyslalem o wycinaniu samego wzorku z folii samoprzylepnej. ciagle wychodzilem z zalozenia ze cala folie (taka zwykla jak do rzutnika) wepchne za plexe... to nie glupi pomysl... :wink: tak czy siak cos wymysle jak znajde czas bo jestem wrecz zawalony projektami... (ze studiow oczywiscie :wink: ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Widac ogrom włożonej pracy. Wielki ukłon, ten styl wykonania przypadł mi do gustu. Jedynie ten smok zalatuje trochę.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...:::Piter:::... Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2004 Fajne, fajne :lol: Widać że jest to dokładnie i precyzyjnie zrobione, mi się bardzo podoba :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 2 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2004 fajna buda . widac ze wlozyles mnostwo pracy . bardzo podoba mi sie motyw z dwoma oknami , jedyne co bym zmienil to ten smok :? i moze jeszcze porzadek w kablach :) zapodaj foty jak zamontujesz lcd :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 3 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2004 jaki porzadek w kablach? jakbys zobaczyl co sie dzieje w obudowie po drugiej stronie plyty (ile jest kabli itp) to bys nie mowil o nieporzadku... bo ciezko jest takie ilosci kabli gdzies upchnac. P.S. ciagle nie mam pomyslu na obrazek do dolnej szybki. myslalem o promie kosmicznym ale nie znalazlem niczego ciekawego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakman Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Witam! Mówiłeś, że na przednim panelu jest jeden kolor, czy na dole, tam gdzie wyraźnie zarysowuje się ta ciemniejjsz 'figura' :lol: to też nic nie ma? Wszędzie jeden kolor? Aż się wierzyć nie chce.. Co do Twojego pytania w mailu - tak,ja też mam ATX. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 jesli mowisz o rhobusie to ma taki sam kolor. niestety taki aparat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ModdingKing Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 no mi się podoba :D cool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakman Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Nie, nie chodzi mi o to, tam gdzie masz naklejkę athlona... na klapce... zupełnie inny kolor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 5 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2004 aaaaaaaaaaaa czarny pasek tak? bo jesli myslisz ze ta "lezka" mi inny kolor niz reszta to sie mylisz. poprostu tak widac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARTiiii Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Przój jest zawalisty, a jak dodasz jeszcze LCD to już w o gołe odlot będzie. Niz tylko podziwiać starannośc z jaką wykonałeś przód - jak fabrycznie. :twisted: Reszta również nie odstaje wykoanniem. Tylko pogratulować :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 6 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2004 siet mecze tego lcd i nic. nie dziala cham. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 O ja pie***le ! Reka Ci nie odpadla. Ja sie tez przymierzam do modowania, ale chyba poszukam latwiejszego rozwiazania! Bo to raczej odpada, ale buda wypasiona. Szczegolnei mi sie ten przedni panel podoba. Znaczy pod wzgledem technicznym, bo wyglad to indywidualna sprawa! POZDRO! :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 7 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2004 nie odpadla albo inaczej. w amoku nie czulem bolo :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...