Kirk42 Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Bardzo fajna obudowa tylko jestem ciekaw czy to jest glosne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fobos Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2004 Piękna... Ma w sobie to cos... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 12 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2004 glosne? mysle ze mozna powiedziec ze jest cicha (po ta sa ciche wentyle i rheobus) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 niestety ale jestem tak zawalony projektami na polibudzie ze masakra. potem sesja. wiec do wakacji nie ma mowy abym cokolwiek ruszyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 HEHEHE Zajefajna buda :D Control panel roxx :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMTi3 Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 HEHEHE Zajefajna buda :D Control panel roxx :D ;) super :) modzik jak tam LCD :)??? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 no wlasnie lcd nie dziala a nie mam teraz czasu aby cokolwie robic przy kompie. mam za duzo nauki i projektow na polibudzie. ale jakos to bedzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakman Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 a czy ta "klapka" jak już pomalowałeś bude jest w stanie ładnie się zasuwać i odsuwać, czy nie da rady? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 da rade z tym ze z troche wiekszym oporem... nie mam teraz aparatu (bo byl pozyczony) wiec nie pokaze fotek z zamknieta klapka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakman Opublikowano 30 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2004 A czy przy malowaniu zdjemowałeś ta klapkę czy malowałeś tak "powierzchniowo" ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiki-yu Opublikowano 1 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2004 a ja mam pytanie na pierwszej stronie na 9 zdjęciu widać jakby spod dolnego wentylatora leciała jakaś ciecz -> co to jest ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 1 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2004 A czy przy malowaniu zdjemowałeś ta klapkę czy malowałeś tak "powierzchniowo" ? caly front byl rozierany na czynniki pierwsze i osobno malowany. klapka jest wiec w pelni przesowalna. zreszta czesto zasowam ja bo w nocy te niebieski diody tak potrafia swiecic ze w pokoju jest juz nie mrok, a polmrok :wink: a ja mam pytanie na pierwszej stronie na 9 zdjęciu widać jakby spod dolnego wentylatora leciała jakaś ciecz -> co to jest ?? o faktycznie. Nie to tylko blad na zjeciu. ale calkiem ciekawy :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...