kucyk Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Dlatego na jutro moja propozycja to formula ford. Jest w miare ciezko czyli ciekawie ;)pożyjemy, obaczymy :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Heh, RS Ty niegrzeczny chlopczyku! ;) Ale faktycznie dobrze bylo i sie nie chwalac pare razy dolozylem chlopakom parenascie sekund (choc czasem musialem uznac wyzszosc kucyka i RSa) Mam nadzieje, ze z jutrem (hmm to juz dzis) wypali!!! CU on track... PS. Szkoda screena- byla to okazja do zobaczenia clk-gtr jadacej na dwoch kolach, a na dodatek driverem byl moder :P ale caly czas wszyscy bylismy w pierwszej 3 :lol: :lol: :lol: do mometu az te jacobseny sie dojoinowaly :wink: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Bo mnie wywalilo :> Na starcie juz was zgubilem. Nie wiem tylko jakie czasy wykrecacie merolem na okrazeniu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 27 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2004 ja miałem chyba 1:24:01 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 czy bedzie jedno wlone miejsce o ile mozna?? musze sciagnac te demko i tez chetnie bym z Wami powalczyl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 ja miałem chyba 1:24:01 8) A ja raz mialem 1:21: z groszami ;) 8) Niestety nie mam aktualnie kierownicy (sie logi zepsul :/) i musze pykac na klawiaturce stad tak kiepskie czasy ;0 BTW, juz wrocilem z uczelni i siadam potrenowac w TOCE! * Do zobaczenia o 23! Mam nadzieje, ze i dzis bedzie rownie przyjemny racingowy wieczor :D Kucyk, RS, Jonathan i Niemiec- wyzywam was!!! ;) * Oczywiscie zartuje ale postraszyc zawsze mozna :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Eeee Draak tez gram na klawie. Kiera dziala narazie troche dziwnie. Wiec nie chce sie zdenerwowac bo znow nia rzuce i urwa sobie port USB :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Z tego co pamietam (bo na kiererze gralem w demko singla wiec jakis czas temu...) po instalce najnowszych driverow od logiego i zabawie z deadzone etc. bylo BARDZO znosnie (nawet w e-type na pro sim). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 o 23 znów stawiam serwa Niemiec jak najbardziej zapraszam szczegóły znów podam przed 23 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 kucyk ja moge zagrać hehe tylko nie mam jeszcze tego dema :( ale może bede miał dzisiaj :) . Jak będe grał z wami to sie nie śmiejcie bo jestem lo w toce ale będe walczył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 wpadne jak tylko uda mi sie dorwac jakis szybki serwerek, bo mam tylko lacze 128kbit a dopiero do domu wrocillem :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 kucyk ja moge zagrać hehe tylko nie mam jeszcze tego dema :( ale może bede miał dzisiaj :) . Jak będe grał z wami to sie nie śmiejcie bo jestem lo w toce ale będe walczył.spoko, ja też nie jestem wyjadaczem 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Kurde panowie nie da rady troche wczesniej? Nie bede mogl grac u siebie kolo 23. : ( A na celku 800 i gf2ti pojdzie ta gra? : ) No nic odpale moze na tym zlomie na niskich detalach i pokaze wam jak sie jezdzi. : ) Moze od razu zrob na 12 bo beda tlumy. ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 23 to nasz godzina wiec wytrzymaj jeszcze troche nuttie ;) Co do konfigu- powinno byc plynnie w 640x480x16xlow ale czego sie nie robi by pograc z tweak.pl teamem! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Jezzu lipa, wywalilem przedwczoraj instalke multika, instalnalem specjalnie norton utilitis zeby odzwyskac z kosza ale nie znajduje nic przed instalacja NU, moze jest jakis program co mi normalnie wyciagnie wyrzucona instalke? Zaczalem sciagac jeszcze raz DAPem leci 60kB/s wiec bedzie za 30 minut, ale zanim przegram i zainstaluje to jeszcze z 10 minut po sciagnieciu sie zejdzie. Przekopiowanie katalogu z gra nie pomoglo bo kwiczy, ze nie ma wpisow w rejestrze. Grrr a pamietam jeszcze, jak wyrzucalem instalke "e po co mi przeciez mam zainstalowane". Eh.. : ( Jak cos to czekac tam na mnie. : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 nie da rady wcześniej poczekaj jeszcze trochę 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Wiecie, ja tam moge poczekac co za roznica kiedy was rozgromie? Tylko, ze teraz nie bede gral na swoim kompe. bee : ( kucyk zmien tego avatara na wczesniejszego bo ten jakis taki slaby jest. ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 ja moze zagram i tym razem :) musze sie zrewanzowac w mercedesach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Huh...chyba nie jestem w temacie a bardzo bym chcial sie odstresowac dzisiaj - do pomykania w MP musze miec spejalne demo czy jakies inne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Yep, potrzebne jest demo mp. Zaciagaj szybciutko, moze zdazysz! Nuttie, widze, ze elementy "kampani przedwyscigowej" masz dobrze opanowane. Zobaczymy ile sekund na okrazenie bede Ci wklepywal ;) Stawiam na 5 sec. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Spoko, a w jakich wyscigach jestes specjalista? Ja osobiscie preferuje V8sc no i ostatnio w ff pomykam. ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 formula ford jak najbardziej si, comodorkiem ;) tez od czasu do czasu sie przejade. Jednak "specjalista" jestem od KJSow (yarsika) i SSS 400m (mondkiem). Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Tym mondkiem co w avataku? Mocne to to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 O/T jak cholera ale ok... Czy mocne? Raczej nie (174 kuce) ale przy waskich kapciach (195 - tylko na 400m zakladane) g- tech swieci 7.6 sec do 96km/h. Motorek to 2.5 V6, ja jestem 1szym wlascielem= czyli stan igla. Jedyne co zmieniane ( z mechaniki) to zawias b8+ eibach i wydech by el'tec. Reszta to optyka. PS. Przez pewien czas mialem shota + 50 konikow ale zrezygnowalem. Szkoda auta i kasiury dla tych nastu kopniec w kregoslup ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 no to gramy panowie kucyk2 ip: 83.30.65.117 pass: tweak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 "Fatal Error" chyba z wami nie pogram. : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Cos poszlo ale widze, ze sesja jest zajeta calkowicie? Nikt nie chcialby zrobic konkurencyjnego serwa? : ( Ej panowie przeciez macie sesje na 3 graczy tylko, zrobcie na 8 nie badzcie tacy. : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Cos poszlo ale widze, ze sesja jest zajeta calkowicie? Nikt nie chcialby zrobic konkurencyjnego serwa? : ( Ja moglbym postawic (zewn IP) ale dossac sie nie moge dema :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Nie wiem czemu ale czasem mnie wywala do windowsa kompletnie z tej gry. : ( Szkoda ze na tym zlomie tak dlugo sie laduje to. Kucyk zwieksz limit do 8 graczy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Wywaliło mnie do wina panowie, a teraz nie chce mi postawic serwa :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...