Skocz do zawartości
v1ru5

Race Driver 2

Rekomendowane odpowiedzi

Heh, RS Ty niegrzeczny chlopczyku! ;)

Ale faktycznie dobrze bylo i sie nie chwalac pare razy dolozylem chlopakom parenascie sekund (choc czasem musialem uznac wyzszosc kucyka i RSa)

Mam nadzieje, ze z jutrem (hmm to juz dzis) wypali!!!

CU on track...

PS.

Szkoda screena- byla to okazja do zobaczenia clk-gtr jadacej na dwoch kolach, a na dodatek driverem byl moder :P

ale caly czas wszyscy bylismy w pierwszej 3 :lol: :lol: :lol:

do mometu az te jacobseny sie dojoinowaly :wink: :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja miałem chyba 1:24:01  8)

A ja raz mialem 1:21: z groszami ;) 8)

Niestety nie mam aktualnie kierownicy (sie logi zepsul :/) i musze pykac na klawiaturce stad tak kiepskie czasy ;0

BTW, juz wrocilem z uczelni i siadam potrenowac w TOCE! *

Do zobaczenia o 23! Mam nadzieje, ze i dzis bedzie rownie przyjemny racingowy wieczor :D

Kucyk, RS, Jonathan i Niemiec- wyzywam was!!! ;)

* Oczywiscie zartuje ale postraszyc zawsze mozna :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kurde panowie nie da rady troche wczesniej? Nie bede mogl grac u siebie kolo 23. : ( A na celku 800 i gf2ti pojdzie ta gra? : ) No nic odpale moze na tym zlomie na niskich detalach i pokaze wam jak sie jezdzi. : ) Moze od razu zrob na 12 bo beda tlumy. ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jezzu lipa, wywalilem przedwczoraj instalke multika, instalnalem specjalnie norton utilitis zeby odzwyskac z kosza ale nie znajduje nic przed instalacja NU, moze jest jakis program co mi normalnie wyciagnie wyrzucona instalke? Zaczalem sciagac jeszcze raz DAPem leci 60kB/s wiec bedzie za 30 minut, ale zanim przegram i zainstaluje to jeszcze z 10 minut po sciagnieciu sie zejdzie. Przekopiowanie katalogu z gra nie pomoglo bo kwiczy, ze nie ma wpisow w rejestrze. Grrr a pamietam jeszcze, jak wyrzucalem instalke "e po co mi przeciez mam zainstalowane". Eh.. : ( Jak cos to czekac tam na mnie. : )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Yep, potrzebne jest demo mp. Zaciagaj szybciutko, moze zdazysz!

Nuttie, widze, ze elementy "kampani przedwyscigowej" masz dobrze opanowane. Zobaczymy ile sekund na okrazenie bede Ci wklepywal ;) Stawiam na 5 sec. :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

O/T jak cholera ale ok... Czy mocne? Raczej nie (174 kuce) ale przy waskich kapciach (195 - tylko na 400m zakladane) g- tech swieci 7.6 sec do 96km/h.

Motorek to 2.5 V6, ja jestem 1szym wlascielem= czyli stan igla. Jedyne co zmieniane ( z mechaniki) to zawias b8+ eibach i wydech by el'tec. Reszta to optyka.

PS. Przez pewien czas mialem shota + 50 konikow ale zrezygnowalem. Szkoda auta i kasiury dla tych nastu kopniec w kregoslup ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi