Nuttie Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 To kara za to ze dales 3 osobowy limit. : P Stawiaj stawiaj ale z wiekszym limitem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 no widze, kucyk, ze nie bangla :/ A szkoda bo sie dopiero rozgrzewalem... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Gdybyscie widzieli jak grafa wyglada na tym sprzecie, jak jest na pczatku duzo samochodow to lekko skacze ale jak juz zostawiam wszystkich w tyle to ladnie smiga. ; ) btw. stawiac tego kucyka2 : ) Nie po to sciagalem i instalowalem, zeby teraz nie grac z wami. ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Kurde, zebym to ja sie kiedys dorobil na takie mondeo. : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Wchodzimy do UE to sie dorobisz przeciez :/ bla, bla, bla Normalnie to auto tej klasy powinno sie kupowac po roku/ dwoch pracy. A u nas? Szkoda slow. OK, KONIEC O/T :) kucyk, dzieki za dzis- bylo milo ale teraz ide juz do wyrka. Moze uda sie jutro? Pozdro i do zobaczenia (na trasie ofkorz ;) ) PS. Przeczytalem ten watek o amnestii. Nie wiedzialem, ze jest az TAK zle :/ ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 To kara za to ze dales 3 osobowy limit. : P Stawiaj stawiaj ale z wiekszym limitem.nie gadaj, kurde zawaliłem sprawe dobra spróbuje postawić jeszcze raz ip ten sam i wszystko to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Teraz to ty chyba laga zalapales, bo nijak nie moge sie joinac. : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2004 Teraz to ty chyba laga zalapales, bo nijak nie moge sie joinac. : (kurde, czekałem ale nikogo nie było odłużmy to na jutro będzie więcej osób ta sama godzina 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 to i ja sciagne demko i pogram, bo wczoraj o 22 polozylo mnie spac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Wiecie co? Kazdy moze zakladac gry. Nie wiem jak ale ja nie mam zew. ip tylko udostepniony net a wczoraj zakladalem gry i sobie troche pogralem. Tylko nie wiem jak u mnie z pingiem bo kucyk mial malego w sumie. Ale duzo osob bylo. Jakby ktos chcial pograc to moje gg jest w profilu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Ja sobnie wlasnie sciaglem demko mplayer.. wieczorkiem z wamy zagram :D.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Widze ze jak wszystko ladnie wypali to bedzie mozna zrobic team tweaka. ; P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roller Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Witam Panowie to dajcie znać kiedy zaczynacie się ścigać reprezentuje team od 2003 roku TOCAPOLAND Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 ja juz mam ;] juz doszedlem czemu mam syf na ekranie. odkrecilem karte do default i jest ok :/ nie wiem czemu. colin4 chodzil ok na podkreconej. odpalilem toce pogralem chwile i bylo ok. potem odpalilem ja znow i juz kaszka, wyszedlem i lwaczylem cmr4 i tez siecz. a w innych grach jest ok :/ juz nie kumam tego, ale z wami scigac sie bede. zaznaczam, ze nie mam praktyki w FF a narazie nalepiej wychodza mi w niej baczki na kilku zakretach choc po 10 przejezdzie mialem czas w granicy 1:05 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 dziś o 23 panowie pamiętajcie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Dokladnie u mnie tylko w tej grze czasem sie pojawiaja jakies zwalone trojkaty, albo niebo jest jednym wielkim zielonym trojkatem, na szarym koncu czasem taka smuga dymu rozowa itp. Ale to tylko w tej grze. ; ) Kurde znow bede sie na tamtym zlomie meczyl, poodkrecajcie te maszyny troche bo zanim mi sie zaladuje do wyscigu to bede mial timeout. ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roller Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 jakieś wytyczne hasła i nazwa serka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Namiar masz na wczesniejszej stronie. btw. Zajebisty dzwiek macie na stronce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 dziś o 23 panowie pamiętajcie 8) Melduje swoja gotowosc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 dziś o 23 panowie pamiętajcie 8) A moze juz o 22:00 zaczniemy... ja jutro mam na 8:00 a wczoraj zabardzo sie nie wyspalem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zwlaszcza, ze przed 24 leci "6 stop pod ziemia" to se tylko chwile pogram. To moze ja bede o 22 i ci co chca albo nie moga pozniej to razem zagramy wczesniej, namiary podam przed rozpoczeciem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zycie to sztuka wyboru :P Albo TV albo smiganie z tweak racing team ;) Ja zdecydowanie obstaje przy 23:00- nie wyrobie sie wczesniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Updejtnalem posta, nie widzialem twojej wypowiedzi. ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 roller :arrow: widzę, że nie dorosłeś jeszcze zwróciłem ci uwagę, abyś w każdym poscie nie wklejał banerów reklamowych, ty robisz to dalej ze względu na to, że zwracałem ci uwagę, a ty to zlałeś, odsyłam cię na dwutygodniowy urlop, następny ban będzie nałożony na czas nieokreślony :evil: :evil: :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 sa jeszcze miejsca do serwerka? jesli tak to bym sie pisal:-) lama zemnie w ta giere, ale chetnie bym sprobowal:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 sa jeszcze miejsca do serwerka? jesli tak to bym sie pisal:-) lama zemnie w ta giere, ale chetnie bym sprobowal:-) jasne, że będzie, około 9 miejsc trochę chętnych jest, ale np. rollera nie wliczaj, bo nie chcę spamerów na moim serwie :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Sciągnołem demko i zgłaszam gotowość bojową :P Zerknę przed 23 po dokładne dane serwera (chyba, że nic nie zmieniło się od wczoraj). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 A bylych moderow???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 No to dzisiaj wieczorem bedzie R A C E :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 29 Kwietnia 2004 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2004 A bylych moderow????weź przestań :? burro, nuttie :arrow: nie mogę postawić wcześniej, bo nie mam warunków technicznych aby to zrobić, chyba, że chcecie poskakać, a nie pojeździć :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...