forest kila zbila Opublikowano 6 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2004 co do DVD to powiem tylko ze :-] no nie powiem ze mozna zrobić u kolegi iso i całkiem legalnie sobie pykać ;-) skoro mowicie ze polonizuj ją to ja już dziękuje, zamówie sobie orginalka, jak tylko sie ukaze, w sklepach onlajn :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolos Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Witam, Mam dwa małe pytanka: 1.Czy jak się postawi serwer to można dwa razy grać np: w klasie DTM(merce)?. Bo jak chce nacisnąc Ready to nie moge mam wklęsłe, a jak wezme Forda to pojawia sie wtedy Ready. 2. Jak się rozmawia z graczami w trakcie wyścigu, jaki klawisz trzeba nacisnąć ? Sorry Draak 2002, za tamten wyścig ale mi coś z kompem zacieło i musiałem restarta puścić :evil: UPDATE: 3.Jak się sprawdza "czy jest taka możliwość" pingi na postawionym serwerze, pytam bo jestem w sieci i nie wiem kiedy ktoś coś ściąga a wtedy to nie opłaca się nawet grać. pzdr, Robert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Witamy w naszych skromnych, tweak'owskich progach ;> Odp: ad1. hmm?? ad2. backspace Co do tego wyscigu- nic sie nie stalo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 No jak nie, zobaczysz kiedys ci tego fordzika obije i bedzie sie tak samo tlumaczyl. ; ) Ad1. wchodzisz na "tracks" i ustawiasz kolejne wyscigi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Nuttie i reszta tweakowych racerow! ;] Gramy dzisiaj...? Tak ok 22:30? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 jestem za :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Wchodze w to! 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Serwer by sie przydal bo jak nie to wracam do GTR'a ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Ja nie moge, eh pewnie z miesiac jeszcze tak bedzie. : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Mogę postawić serwa ale tylko na godzinkę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 ja bym tez mogl ale zwichnal mi sie akcess point i do poniedzialku przy obciazeniu lacza powyzej 30% mam meeeeeegaaaaa lagi:/ Lukas - stawiaj i dawaj namiar na sewrer:-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 83.30.67.39 port domyslny nazwa gry: Luk@s hasło: tweakpl Tylko mozę mnie rozlaczac bo routera szlag trafil a modem do neo jest jakis kiepski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 nio, dzisiaj sobie pogralem:-) dzieki panowie!! mam nadzieje ze jutro znowu zagramy!! ]:-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Cóż to była za rozgrywka :) Kurde ja ślepy jestem myślałem że Nuttie mnie namawiał na postawienie serwera :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 7 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2004 Luk@s i ChrisB- dzieki za gre :D Kto dzis nie jezdzil niech zaluje bo duzo stracil ;] Mam nadzieje, ze znowu sie spotkamy na torze! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Witam, szkoda ze mnie z Wami wczoraj nie bylo, lecz moge dzis postawic serwer, jeszcze nie wiem o ktorej godzinie , ale pod wieczor napewno. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 chetnie z wami dzisiaj pogram o ile znow nie pojde na koncerty ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Ja rowniez jestem chetny ;) Poustawialem troszke sterowanie i niebo, a ziemia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Ja dzis niestety odpadam. Ale nie ubolewam bo wieczor i noc tez spedze za kolkiem (tym rzeczywistym ;]) - mamy dzis maly street'cik :D Jak sie nie rozstrzasne to jutro z chcecia popykam w RD 2! Milej gry zycze ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Ok obiecalem wiec postaram sie odpalic serwer, chodz jestem juz 29 h na nogach, czuje ze kiepsko bedzie mi sie gralo, chyba strzele sobie kawe. Poinformuje jak bede gotow. Pozdrawiam MOgliby wypuscic ta gre na cd, bo wlasnie zmienilem karte graficzna na ati 9700proHercula, a jutro pewnie zrobie podmianke na Saphira 9800pro z doplata 110 i nie stac mnie bedzie na dvd-rom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 Odpalam serwerek. session name: worms07TW pasword tweakpl Zapraszam NO co jest panowie ruszamy czy nie, czy ktos ma ochote jeszcze pograc, czekam na odpowiedz, raczej nie wytrzymam do 1 w nocy, wiec wolalbym juz wystartowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 8 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2004 draak, zarzuc zdjecie jak palisz gume tym sprzetem. : P dzis juwenalia na UW wiec jezdzilbym zygzakiem. ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Wczoraj cos nam nie wyszlo, jeszcze w dodatku od 22:30 padla neo+. Wiec dzis zapraszam na 22:30 na serwerek: worms07 haslo: tweakpl Bede czekal powiedzmy do 2245, jak sie nikt nie pojawi, to moze innym razem sie zgramy. Pozdrawiam dariverow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 Worms14 - nie da rady wczesniej ? Powiedzmy na 20:00 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 To zalezy ile bedzie chetnych na 20, w sumie do 21 mozemy pomykac bo wtedy mi sie zaczyna film na HBO. Jezeli bedziesz zadowolony z godzinki grania to moge odpalic o 20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 9 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2004 No to zobaczymy ile ludzi bedzie :) Ja zapomnialem, ze dzisiaj "Kasia i Tomek" :P to bym wpadl o 20:30 :] Wsumie w godzine/pol godzinki, to mozna sobie kilkanascie okrazen zrobic, zawsze to cos :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 I jak graliscie cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Nuttie, to Twoja lady...? ;] Co powiecie na dzisiejszy wieczor/ noc? Postawi ktos serwa?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 draak zaluje ale nie moja, chociaz kto wie, bo to przeciez TYLKO Angelina Jolie. ; ) Tak mi sie to zdjecie spodobalo, ze ech... : ( Ja jak zwykle z wyscigow odpadam, kurde ile jeszcze mozna. : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 :] A juz myslalem, ze dokonam z Toba barteru- auto za dziewczyne :P Ja bede od 22:00 gotowy podjac wyzwanie. Niech ktos tylko zdecyduje sie postawic serwer (moje ustawinia sieci to uniemozliwiaja :/) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...