Nuttie Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Jakby byla moja, to musialbys sie postarac o jakiegos CLRa zebym mogl sie dopiero zaczac zastanawiac. ; ))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Ech... prawo rzymskie owns me : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 No ale chyba o 22:00 sie uczyc nie bedziesz? Ja dzisiaj zaliczylem prawo pracy i musze sie zrelaksowac wieczorkiem ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 U mnie nie ma problemu z nauka, bo ja unikam jej jak ognia. ; ) Ja mam problem z dostepem do swojego kompa po godzinie 20, czasem moge sie wbic do brata wieczorem ale to jest c800, gf2ti, 128ram i ja ledwo co widze zakrety na trasie. : P Zreszta on czesto wraca pozno do domu i pisze jakies prace, obrabia zdjecia itp. i musi korzystac ze swojego kompa. brrr. : ( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 To morowo :/ Jak jednak znajdziesz dzisiaj czas to wiesz kogo masz powiadomic ;] A teraz musimy ograniczyc ten lekki O/T bo topic zaczyna wygladac jak log z naszej rozmowy na gg :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worms14 Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Dzis moge tez odpalic serwerek, start godzina 22:00, ewentualne propozycje prosze kierowac na email worms34@wp.pl lub gg 2813747, aby nie zasmiecac topic. session name: worms07 haslo: tweakpl , jak bedzie nas niewielu, bez hasla. Pozdrawiam. Ps Czekam do 10 minut i staruje ponownie o 23:00 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boxster Opublikowano 10 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2004 Jakie IP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 12 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2004 No panowie nie dajmy upasc topicowi. : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 13 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2004 Przed chwila w Holdenie wykrecilem 1:16:45 stosujac metode tunelu, swoja droga koles tez niezle pomykal. : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 ja nic nie mowilem :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 15 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2004 pewnie ze można, tyle ze kosztuje bana. Kupujesz? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=70617 to sie chyba nigdy nie skończy :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Wiec lepiej edytuj tego posta, Neo_x... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Neo_x :arrow: :banan: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 A wiecie, ze uzywajac samego reczniaka mozna lepszy czas wykrecic? : P np: w v8sc na ostatnim ostrym zakrecie w prawo (za gorka) uzywajac hamulca noznego predkosc na wyjsciu to kolo 50mph a z reczniakiem robie 75mph. : P Problem jest tylko w wyjsciu z pierwszego nawrotu w prawo bo za duzo tylem rzuca w bok. ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 16 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2004 Ehhh, nuttie, Ty tak nie trenuj bo nie bedzie po co z Toba grac ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 17 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2004 Nie no co ty, ja prawie nie gram tylko czasem, zeby z wprawy nie wyjsc. : P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu19 Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 czesc.mam takie pytanie - czy zna ktos z was jakies polskie badz zagraniczne serwery na ktorych mozna grac w toca race driver 2??? dzieki z gory za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 25 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 25 Maja 2004 gracie jeszcze po nocach rozgrywki tweakowe?? chetnie bym sobie znow poszalal :D juz nie moge sie doczekac wydania fulla. PC project sobie leci i przeklada premiere na pozniejsze terminy :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Ja moze juz niedlugo bede mogl korzystac ze swojego kompa to pewnie wznowimy rozgrywki. ; ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChrisB Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 a ja sie zaopatrzylem w 256 ramu - wiec tez moge znowu grac... wczesniej to nawet cs-a odechciewalo mi sie wlaczac:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 No to update sygnaturki ;] Heh, a mnie przez ta sesje, a raczej jej mega przyspieszony tryb (a to z powodu dluuuuuugiego wyjazdu...), nawet sie grac odechciewa ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 No ja tam mysle, ze jak skoncze swoja sesje to jeszcze troche czasu i bede mogl was tluc w v8sc. : ) Ja bym proponowal, zrobienie mega wyscigu tak na duza ilosc okrazen (tam sa limity?) z pitstopami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 No to jak będziecie mogli grać to piszcie, bo też bym się chętnie dołączył. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 No ja tam mysle, ze jak skoncze swoja sesje to jeszcze troche czasu i bede mogl was tluc w v8sc. : ) Ja bym proponowal, zrobienie mega wyscigu tak na duza ilosc okrazen (tam sa limity?) z pitstopami. Tez jestem za takim endurancem, najlepiej siakies 100 okrazen :twisted: :twisted: :twisted: Odjechalbym wam wtedy na 10 minut ;] Ale ja juz 19 czerwca wylatuje, a wracam... heh... w lutym... Takie zycie :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Zbieraj na nowego Holdena Monaro dla mnie. : P btw. 100 to za duzo, liczac 1:20 na okrazenie to wychodza cale 2 godziny : P moze tak z 50 lapsow? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 [total OT], Nuttie co za laske masz w avatarku, niezła du** :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Swoja. ; > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk@s Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Panowie jaki macie Best Lap w V8 (Holden Commodore) :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 Nuttie, to ONA juz Twoja?? ;] To co, podtrzymujesz dalej swoja oferte barterowa? Best lap hmm siakies 1:17:xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nuttie Opublikowano 26 Maja 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2004 1:16:05, za mna koles przyjechal 1:16:78 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...