Skocz do zawartości
v1ru5

Race Driver 2

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie nie ma problemu z nauka, bo ja unikam jej jak ognia. ; ) Ja mam problem z dostepem do swojego kompa po godzinie 20, czasem moge sie wbic do brata wieczorem ale to jest c800, gf2ti, 128ram i ja ledwo co widze zakrety na trasie. : P Zreszta on czesto wraca pozno do domu i pisze jakies prace, obrabia zdjecia itp. i musi korzystac ze swojego kompa. brrr. : (

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To morowo :/

Jak jednak znajdziesz dzisiaj czas to wiesz kogo masz powiadomic ;]

A teraz musimy ograniczyc ten lekki O/T bo topic zaczyna wygladac jak log z naszej rozmowy na gg :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzis moge tez odpalic serwerek, start godzina 22:00, ewentualne propozycje prosze kierowac na email worms34@wp.pl lub gg 2813747, aby nie zasmiecac topic.

session name: worms07 haslo: tweakpl , jak bedzie nas niewielu, bez hasla.

Pozdrawiam.

Ps Czekam do 10 minut i staruje ponownie o 23:00

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A wiecie, ze uzywajac samego reczniaka mozna lepszy czas wykrecic? : P np: w v8sc na ostatnim ostrym zakrecie w prawo (za gorka) uzywajac hamulca noznego predkosc na wyjsciu to kolo 50mph a z reczniakiem robie 75mph. : P Problem jest tylko w wyjsciu z pierwszego nawrotu w prawo bo za duzo tylem rzuca w bok. ; )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja tam mysle, ze jak skoncze swoja sesje to jeszcze troche czasu i bede mogl was tluc w v8sc. : ) Ja bym proponowal, zrobienie mega wyscigu tak na duza ilosc okrazen (tam sa limity?) z pitstopami.

Tez jestem za takim endurancem, najlepiej siakies 100 okrazen :twisted: :twisted: :twisted: Odjechalbym wam wtedy na 10 minut ;]

Ale ja juz 19 czerwca wylatuje, a wracam... heh... w lutym... Takie zycie :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi